Bezár

Hírarchívum

Szemétszedési akció az SZTE gyermekklinikánál

Szemétszedési akció az SZTE gyermekklinikánál

2013. április 19.
1 perc

A Föld Napja alkalmából szemétszedési akciót hirdet április 22-ére az Amway One by One – Egyenként a gyermekekért kampány keretében az Amway Hungária. Az akcióhoz önkéntesek segítségét is várják.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az Amway 2013-ban ünnepli az Amway One by One – Egyenként a gyermekekért kampány tizedik évfordulóját, amely világszerte próbálja jobbá tenni a gyermekek életét. 2003 óta tízmillió gyermeknek sikerült segíteniük, a vállalat önkéntesei összesen 2,7 millió munkaórát áldoztak erre a nemes célra a világ minden táján. Idén a Föld Napján megrendezett szemétgyűjtési akcióval szeretnének hozzájárulni a további sikerekhez. Budapesten kívül Pécsett, Szegeden és Debrecenben elsősorban gyermekkórházak környékét tisztítják meg az Amway Hungária kollégái és segítőik április 22-én (hétfőn) délelőtt 11 órától.

 

Szegeden az SZTE ÁOK Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központ (6700 Szeged, Korányi fasor 14-15.) környékét teszik rendbe a résztvevők. Az akcióhoz előzetes regisztráció után lehet csatlakozni. Az érdeklődők részvételi szándékukat április 19-ig Varga Viktóriánál jelezhetik a következő elérhetőségek valamelyikén: varga@livepr.hu vagy +36-70-223-0421.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek