Bezár

Hírarchívum

SZTE_nyiltnap_2011

Nyílt napot és szülői értekezletet tart február 9-én az SZTE

Nyílt napot és szülői értekezletet tart február 9-én az SZTE

2013. február 01.
2 perc

A Dugonics téri főépületben sorra kerülő rendezvényen a felvételizők és szüleik, valamint az érdeklődő alsóbb évesek választ kaphatnak valamennyi, a felsőoktatást érintő kérdésükre.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A múlt évhez hasonlóan – a sikerre való tekintettel – idén is lesz SZTE-s nyílt nap február hónapban. Február 9-én (szombaton) 9 és 14 óra között nyílt napra és szülői értekezletre várja az érdeklődőket az egyetem. A Szegedi Tudományegyetem főépületében (Szeged, Dugonics tér 13.) mind a 12 kar bemutatkozik. A diákok a rendezvényen segítséget kapnak a jelentkezési lap kitöltéséhez, informálódhatnak az egyetem képzéseiről, a hallgatók költségtérítését segítő, valamint a hazai és nemzetközi ösztöndíjakról, a legfrissebb felsőoktatási információkról. A felvételizők szüleit, valamint a továbbtanulást tervező alsóbb éveseket, továbbá a középiskolai tanárokat is szeretettel várják. Az esemény résztvevői minden kérdésükre választ kapnak az universitas munkatársaitól.

 

A program 9 órakor indul, s a kari standoknál az átriumban egészen 14 óráig tart a tájékoztatás. A földszinti 5-ös terem számítógépein ugyancsak ez idő alatt lehet kitölteni a jelentkezési lapokat. 11 órakor kezdődik a szülői értekezlet a második emeleti díszteremben. Ennek keretében a jelentkezés benyújtásával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról, a tájékozódási csatornákról és lehetőségekről, valamint a Szegedi Tudományegyetemet érintő változásokról beszél a diákoknak, szülőknek és pedagógusoknak Homoki-Nagy Mária (az SZTE oktatási rektorhelyettese) és Juhász Orsolya (Educatio Kht).


A nyílt napról a www.u-szeged.hu folyamatos tudósítással jelentkezik majd.


További információk és regisztráció: http://www.u-szeged.hu/nyiltnap, illetve https://www.facebook.com/events/396805460405314/?suggestsessionid=1000007300648051357645418.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek