Bezár

Hírarchívum

Tavaszi Állásbörze Felkészítő Napok az SZTE TIK-ben

Tavaszi Állásbörze Felkészítő Napok az SZTE TIK-ben

2013. február 27.
2 perc

A március 13-i állásbörzét megelőzően az SZTE Karrier Iroda Tavaszi Állásbörze Felkészítő Napokat rendez március 11-12-én az SZTE TIK-ben. Az érdeklődők többek között arról is tájékozódhatnak, hogy mik a sikeres pályázat ismérvei.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Karrier Iroda a Tavaszi Állásbörze Felkészítő Napok programjaival a végzés előtt álló vagy a munkaerőpiacon aktívabban nézelődő hallgatókat szeretné segíteni az álláskereséshez kapcsolódó aktuális témák bemutatásával. A rendezvényen olyan előadások hangzanak el, melyek által a hallgatók képet alkothatnak az önismeret és pályatervezés fontosságáról, az egyetem melletti munkák, gyakornoki lehetőségek jogi vonatkozásáról, díjazásáról, az álláskeresési csatornákról. Szó lesz arról is, hogy melyek a sikeres pályázat ismérvei, hogyan készülhetnek fel egy interjúra, milyen fizetési igénnyel élhetnek és vajon milyen vállalati kultúra inspirálná őket.

 

Az érdeklődők gyakorlati foglalkozásokon is részt vehetnek, melyeknek célja, hogy a hallgatók személyre szabottan kapjanak visszajelzést teszteken, interjúszimulációkon és játékos szituációs gyakorlatokon keresztül. Arra is lehetőségük nyílik, hogy külső megfigyelőként vegyenek részt egy állásinterjún.

A programok a március 13-i állásbörzét is előkészítik, ahol az egyetemisták a frissen szerzett ismereteiket, készségeiket a gyakorlatban is próbára tehetik a kiállító cégek standjainál. Az ország egyik legnagyobb állásbörze-forgatagán a hallgatók, friss diplomások, de akár a már szakmai tapasztalattal rendelkező alma mater tagok is értékes információkkal gazdagodhatnak. Az érdeklődők személyesen találkozhatnak regionális és országos cégek képviselőivel. Szakmai előadásokat hallgathatnak meg, cég bemutató prezentációkat láthatnak. Teszteket tölthetnek ki, grafológiai és karrier tanácsadáson vehetnek részt. Lesz Greeneration Roadshow, Zöld Iroda workshop, Greeneration Kamion, nyereményjáték.

 

A március 13-i állásbörzén a gyakornoki programot hirdető SZTE MédiaCentrum is képviselteti magát.

 

A Tavaszi Állásbörze Felkészítő Napok részletes programja:

www.univkft.hu/shared/Dokumentumok/ab_plakat_2013_tavasz_felkeszito_napok.jpg

Előzetes jelentkezés: március 6-ig.

Jelentkezés, bővebb információk:

http://www.sztekarrier.hu/hu/kepzesek/felkeszito_napok

Az állásbörze részletes programja, a rendezvényen résztvevő cégek:

http://sztekarrier.hu/hu/allasborze/szte_tavaszi_allasborze

 

SZTEinfo


ab_plakat_2013_tavasz_2_koros

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek