Bezár

Hírarchívum

Új ösztöndíjak oktatóknak

Új ösztöndíjak oktatóknak

2013. július 17.
1 perc

Az úgynevezett konvergencia régiókban, azaz a fővároson és közvetlen vonzáskörzetén kívüli egyetemek oktatói számára kínál új lehetőséget a Magyary Zoltán és a Szentágothai János ösztöndíj.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Érdemes áttanulmányozni a Nemzeti Kiválósági Program pályázati felhívásait – javasolja Varró András, a Szegedi Tudományegyetem innovációs és tudományos rektorhelyettese. Az SZTE vezetése mindent megtesz, hogy a kiírás eljuthasson a pályázni kívánó kutató oktatókhoz. Már csak azért is, mert szoros a pályázati határidő.

 

A felhívások szövege elérhető innen:


A Magyary Zoltán Posztdoktori Ösztöndíj célja a fiatal, tehetséges oktató-kutatók, művészek anyagi és szakmai támogatása, a kiemelkedő kutatási, fejlesztési teljesítmény ösztönzése és elismerése, valamint a tudományos utánpótlás képzésének és biztosításának elősegítése.
 

A Szentágothai János Ösztöndíj tapasztalt oktató-kutatóknak szól - a konvergencia régiókban. E támogatás célja a kiemelkedő szakmai, tudományos teljesítménnyel és jelentős kutatási tapasztalattal bíró tapasztalt oktató-kutatók, művészek anyagi és szakmai támogatása, és a tudományos utánpótlás képzésének és biztosításának elősegítése.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek