Bezár

Hírarchívum

Idén is pályázható a Dél-alföldi Innovációs Díj

Idén is pályázható a Dél-alföldi Innovációs Díj

2013. június 04.
1 perc

Az MTA SZAB és partnerei új, saját feltalálói tevékenységen alapuló, iparilag alkalmazható és piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredményt ismernek el a szeptember végéig pályázható innovációs díjjal.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottságának elnöksége együttműködve a régió három kereskedelmi és ipari kamarájával (Bács-Kiskun, Békés, Csongrád Megye kereskedelmi és iparkamarái) és a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Khe.-vel 2013-ban is pályázatot hirdet a dél-alföldi régióban a vállalkozások, valamint a feltalálók által a három megye területén létrejött szellemi alkotások elismerése és az innovációs tevékenység, illetve a technológiai transzfer támogatása érdekében.

 

Pályázni lehet bármely (a) új, (b) saját feltalálói tevékenységen alapuló, (c) iparilag alkalmazható és (d) piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel.

 

A fent nevezett szervezetek képviselőiből álló szakmai kuratórium innovációs díjjal jutalmazza a három megye területéről a Szegedi Akadémiai Bizottsághoz 2013. szeptember 30-ig beérkezett pályamunkákat. Az elbírálás határideje 2013. október 30. Az eredmények kihirdetésére, a díjazott pályamunkák szakmai bemutatására 2013 novemberében a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából, a Szegedi Akadémiai Bizottság székházában (6720 Szeged, Somogyi u. 7.) kerül sor.

A kuratórium döntéseinek előkészítését Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Khe. szakmai tanácsaival segíti – írja az MTA SZAB sajtóközleménye.

 

A pályázattal kapcsolatos információk az MTA SZAB honlapján megtalálhatók.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek