Bezár

Hírarchívum

Szoros kapcsolat az SZTE és EFOTT között

Szoros kapcsolat az SZTE és EFOTT között

2013. június 24.
1 perc

Idén sem maradhat el a hallgatók egyik kedvenc nyári programja, az EFOTT. A június 25-30-ig tartó rendezvénynek ezúttal Zánka lesz a helyszíne. A szegedi egyetemisták között máris nagy az érdeklődés a programok iránt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Túri Tamás, az EFOTT szegedi kapcsolattartója elmondta, ahogy minden évben, idén is szoros együttműködés volt az EFOTT és az SZTE között. Hozzátette, hogy lehetőségeikhez mérten próbáltak támogatni bérletekkel és napijegyekkel minden nagyobb rendezvényt. Például a HÖOK által szervezett SportPont Program(SPP) szegedi állomása a TTIK sportnapjával esett egybe, ahol a sport versenyek (foci, kosár) nyertesei továbbjutottak az országos döntőbe, amelyet Zánkán, az EFOTT keretein belül rendeznek meg. Ezenkívül a győztes csapatok tagjai hetijegyet is nyertek, így az egész fesztiválon részt vehetnek.

 

Az esemény igen gazdag műsorkínálattal várja a fiatalokat. A zenei programokon fellép a Brains, a Depresszió, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Vad Fruttik és a Tankcsapda is. Emellett persze lesznek sportprogramok, filmvetítések és dumaszínházas fellépők is. Túri Tamás elmondása szerint a szegedi egyetemisták mindig is nagy számmal képviseltették magukat a fesztiválon, és ez idén sincs másképp, még a korai időpont ellenére sem. Hozzátette, hogy az EFOTT mindig is a hallgatók fesztiválja volt, és idén is mindent megtesznek azért, hogy idén is minőségi fesztivált szervezhessenek az egyetemistáknak.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek