Bezár

Hírarchívum

Sportszombat az SZTE Hattyas sori pályáin

Sportszombat az SZTE Hattyas sori pályáin

2013. március 29.
1 perc

A hónap utolsó szombatján ismét nyitott edzőtermekkel és pályákkal, ingyenes programokkal várják a mozogni vágyókat az SZTE Hattyas sori Sportközpontjában.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Díjtalanul használhatják az SZTE Sportközpontjának Hattyas sori szabadtéri sportpályáit (kosár, streetball, foci), kondicionáló termét március 30-án (szombaton) 9 és 17 óra között a Szegedi Tudományegyetem polgárai és családtagjaik, vendégeik – tudtuk meg Trényiné Rákóczi Zsuzsannától. Az SZTE Sportközpont vezetője elmondta: a hónap utolsó szombatján 9 órától zenés ébresztő torna jelenti a bemelegítést, majd az érdeklődők kipróbálhatják a body art (intenzív jóga) mozgásformát az „A” teremben.

A külső pályán 14 órától edzést tartanak a triálosok. A programokba bárki bekapcsolódhat. A „C/D” teremben 11 és 12 óra között szakember irányításával kipróbálható a baranta (magyar hagyományos küzdősport).

Az idei határidő naptárban érdemes megjelölni a további díjmentes sportszombati napokat: április 27., május 25., június 29., július 27., augusztus 31., szeptember 28., október 26., november 30.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek