Intel® Teach Essentials pedagógus-továbbképzés

Ingyenes, kétszer kétnapos akkreditált pedagógus-továbbképzéseket hirdet az Educatio Nonprofit Kft. június-júliusi időpontokban Digitális eszközökkel támogatott projekt alapú tanulás - Intel® Teach Essentials címmel

A képzés célja, hogy a résztvevők az Intel® Teach Essentials képzés keretében megismerjék az IKT projektpedagógiai (módszertani és technológiai) alkalmazási lehetőségeit az oktatási intézményekben.

Szegedi képzési időpontok: 2013. július 1-2. (hétfő-kedd); 2013. július 9-10. (kedd-szerda)

A képzés során egy 8 modulból álló tananyag mentén haladva, a résztvevők aktív szereplőként ismerkednek meg az IKT eszközökkel segített projektpedagógia elemeivel, és a gazdag eszköztárra támaszkodva kezdhetik meg ezek beépítését saját gyakorlatukba. Fontosnak tartjuk, hogy a későbbiekben a résztvevők képesek legyenek az iskola helyi adottságainak és céljainak megfelelően kialakítani projekteket és alkalmazni a megismert eszközöket és módszereket.

A képzésre jelentkezés fontos feltétele a felhasználói szintű számítógépes ismeret (saját e-mail cím használata, fájlműveletek alkalmazása, felhasználói szintű jártasság irodai szoftverek (szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentációkészítő), valamint internetes böngésző használatában (keresés, letöltés, regisztráció különböző oldalakon).

A képzésre előzetesen egy regisztrációs űrlap kitöltésével, internetes felületen keresztül jelezheti részvételi szándékát. A részvételi szándékot az űrlap kitöltésének sorrendjében tudjuk figyelembe venni. Minden regisztrálónak e-mailben visszajelzünk. A képzést min. 12 fő esetén indítjuk el, maximális létszám 20 fő. A jelentkezés feltétele egyetemi/főiskolai tanári vagy tanítói végzettség.

A zalaegerszegi és a szegedi képzéseken ebédet és kávészüneteket biztosítunk, szállást nem. Útiköltséget a képzéseken résztvevők számára nem áll módunkban megtéríteni.

Teljes cikk: http://hirmagazin.sulinet.hu/hu/hirek/intel-teach-essentials-pedagogustovabbkepzes-budapesten-szegeden-es-zalaegerszegen 


További kérdés esetén írjon az elearning@educatio.hu címre.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.