Bezár
Hírek  --  2023

gyasz_gyertya

Gyászhír

Gyászhír

2023. július 03.
2 perc

Elhunyt Kakuszi György


KGY


Sajnálattal tudatjuk, hogy Kakuszi György kollégánk rövid ideig tartó, de annál súlyosabb betegség miatt elhunyt. Kezelésére eleinte jó kilátások voltak, visszavártuk.

Kakuszi György, ahogyan mindenki ismerte Gyuri, senior szolgáltatás menedzserkét dolgozott az Informatikai és Szolgáltatási Igazgatóságon. Pályáját műszaki területen kezdte, majd az

informatika irányába fordította a figyelmét, és évtizedes piaci tapasztalattal érkezett a Szegedi Tudományegyetemre 2001-ben, ahol azóta folyamatosan dolgozott. Az elmúlt huszonkét évben sok minden változott körülötte, számos szervezeti és feladatköri átalakulásnak volt részese, tevékeny alakítója: a Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság informatikai csapatának vezetője, majd az ezen belül létrehozott Rendszerüzemeltetési Csoportnak meghatározó munkatársa volt, később az átalakuló informatikai szervezetben az Informatikai és Szolgáltatási Igazgatóság szolgáltatás menedzser csapatát erősítette. Meghatározó feladata volt az elmúlt évtizedekben a gazdálkodási, műszaki és az ehhez kapcsolódó szakterületeket segítő informatikai rendszerek bevezetésben, átalakításában, az elmúlt években pedig komoly szerepet vállalt a munkaügyi és HR szolgáltatások digitális fejlesztésében, ezen rendszerek napi szintű üzemeltetésében és fejlesztésében.

A számos átalakulás és nehézség közben egyetlen dolog nem változott, Gyuri hozzáállása a munkához, kollégáihoz! Szorgalmas, elhivatott és megbízható, az Egyetemhez és annak eszményéhez lojális kolléga volt, akire mindig, minden körülmények között lehetett számítani. Olyan szakember volt, akiben egyszerre volt jelen az évtizedes tapasztalat, a nyitottság a folytonos tanulásra és a lendület ennek végigvitelére.

A vele együtt dolgozó kollégáival is nagyon jó kapcsolat ápolt, többekkel, akikkel évtizedek óta együtt dolgozott baráti, bajtársi viszonyt alakított ki. Barátságos és jó humorú ember volt, akinek a társaságában nem csak kollégaként érezte jól magát bárki.
Kakuszi György két hét múlva lett volna 65 éves. Emlékét szeretettel megőrizzük!

Gyuri, nyugodj békében!

Kapcsolódó hírek