Szerző(k) |
Tananyag címe |
Varga János, Szigeti Gyöngyi, Baranyi Nikolett, Szekeres András, Kocsubé Sándor |
|
Dr. Kotormán Márta, Huliák Ildikó, Dr. Csontné Dr. Kiricsi Mónika |
„Az vagy, amit eszel" Táplálkozás biokémia, pathobiokémia. - jegyzet |
Dr. Zsindely Nóra, Dr. Újfaludi Zsuzsanna, Dr. Búzás-Bereczki Orsolya |
|
Dr. Rákhely Gábor |
|
Dr. Kis Zsolt, Dr. Toldi József |
|
Dr. Szabó Pál Balázs |
|
Prof. Dr. Véha Antal, Dr. Gyimes Ernő |
|
Dr. Gyimes Ernő, Csercsics Dóra |
|
Prof. Dr. Véha Antal, Dr. Szabó Pál Balázs, Dr. Panyor Ágota, Hovorkáné Dr. Horváth Zsuzsanna |
|
Dr. Gyimes Ernő |
|
Dr. Szabó Pál Balázs |
|
Dr. Krisch Judit |
|
Dr. Szabó Pál Balázs |
|
Dr. Gyimes Ernő, Dr. Szabó Pál Balázs |
Food packaging |
Prof. Dr. Hodúr Cecília, Dr. László Zsuzsanna |
|
Prof. Dr. Véha Antal, Dr. Szabó Pál Balázs |
|
Dr. Csanádi József |
|
Dr. Gyimes Ernő, Csercsics Dóra |
|
Dr. Krisch Judit |
|
Dr. Gyimes Ernő, Csercsics Dóra |
|
Dr. Dombi György |
|
Dr. Süli-Zakar Tímea, Dr. Gál István, Dr. Monostori Tamás, Dr. Kristó István, Dr. Lantos Ferenc, Dr. Jakab Péter |
|
Dr. Gál István, Dr. Bodnár Károly, Dr. Benkő-Kiss Árpád, Dr. Mikóné Jónás Edit, Dr. Majzinger István, Dr. Kocsisné dr. Gráff Myrtill, Dr. Barta Tamás, Dr. Bodnárné Dr. Skobrák Erika, Dr. Pinnyei Szilárd, Süli Ágnes, Benk Ákos |