Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014 projekt honlap  --  Letölthető dokumentumok  --  Tananyagok







Tananyagok


Szerző(k)

Tananyag címe

Varga János, Szigeti Gyöngyi, Baranyi Nikolett, Szekeres András, Kocsubé Sándor

Mikotoxinok, mikotoxinogén gombák, micetizmusok

Dr. Kotormán Márta, Huliák Ildikó, Dr. Csontné Dr. Kiricsi Mónika

„Az vagy, amit eszel" Táplálkozás biokémia, pathobiokémia. - jegyzet

Dr. Zsindely Nóra, Dr. Újfaludi Zsuzsanna, Dr. Búzás-Bereczki Orsolya

„A metabolomika, a nutrigenomika és az epigenetika táplálkozástudományi és élelmiszerbiztonsági vonatkozásai” - jegyzet

Dr. Rákhely Gábor

Fermentációs technológiák az élelmiszeriparban

Dr. Kis Zsolt, Dr. Toldi József

Élelmiszertoxikológia

Dr. Szabó Pál Balázs

Élelmiszerek és az egészséges táplálkozás

Prof. Dr. Véha Antal, Dr. Gyimes Ernő

Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése

Dr. Gyimes Ernő, Csercsics Dóra

Sporttáplálkozás

Prof. Dr. Véha Antal, Dr. Szabó Pál Balázs, Dr. Panyor Ágota, Hovorkáné Dr. Horváth Zsuzsanna

Hungarikum ételek

Dr. Gyimes Ernő

Farmtermékek élelmiszerbiztonsága

Dr. Szabó Pál Balázs

Food processing principle

Dr. Krisch Judit

Food microbiology

Dr. Szabó Pál Balázs

Sensory evaluation in food industry

Dr. Gyimes Ernő, Dr. Szabó Pál Balázs

Food packaging

Prof. Dr. Hodúr Cecília, Dr. László Zsuzsanna

Novell and emerging food technology

Prof. Dr. Véha Antal, Dr. Szabó Pál Balázs

Cereal processing and cereal based foods

Dr. Csanádi József

Diary technology

Dr. Gyimes Ernő, Csercsics Dóra

Chocolate and health

Dr. Krisch Judit

Food safety

Dr. Gyimes Ernő, Csercsics Dóra

Food allergy

Dr. Dombi György

NMR Spektroszkópiai spektrumgyűjtemény

Dr. Süli-Zakar Tímea, Dr. Gál István, Dr. Monostori Tamás, Dr. Kristó István, Dr. Lantos Ferenc, Dr. Jakab Péter

Növénytermesztési technológiák élemiszerbiztonsági kérdései

Dr. Gál István, Dr. Bodnár Károly, Dr. Benkő-Kiss Árpád, Dr. Mikóné Jónás Edit, Dr. Majzinger István, Dr. Kocsisné dr. Gráff Myrtill, Dr. Barta Tamás, Dr. Bodnárné Dr. Skobrák Erika, Dr. Pinnyei Szilárd, Süli Ágnes, Benk Ákos

Állattenyésztési technológiák élelmiszerbiztonsági kérdései

 uszt_logo_rgbInfoblokk2_ESZA_egyes