coursera

Öt intézményi pontot ér A tanulás tanulása című Coursera kurzus elvégzése a Szegedi Tudományegyetemen

Végezd el a Coursera for SZTE programon belül A tanulás tanulása című online kurzust, és szerezz 5 intézményi pontot a Szegedi Tudományegyetemen!


Csak pár lépés, hogy Te is elkezd a pontgyűjtést:

1. Lépj be ezen a felületen és regisztrálj: Modulo

2. Add meg az adataid, és válaszd ki a Coursera for SZTE jogcímet! Add be az űrlapot!

3. Egy munkanapon belül érkezik a meghívó a Coursera for SZTE felületre.

4. Kattints a meghívóban szereplő “Join Now” linkre, és válaszd ki a “Sign up” lehetőséget!

5. Figyelj, hogy azt az e-mail címet add meg, amelyre a meghívót is kaptad! Kattints a “Join for Free” gombra!

6. Végezd el a kurzust és szerezd meg oklevelét!

7. Töltsd fel a Coursera for SZTE „A tanulás tanulása …” program keretében elvégzett kurzusról kiállított oklevél másolatát az E-felvételi rendszerébe!

Kizárólag a Coursera for SZTE programban magyar nyelven elvégzett kurzusról kiállított oklevél fogadható el. Nem elfogadható dokumentum: a kurzus elvégzéséről kapott tájékoztató e-mail.


A Szegedi Tudományegyetem 2019 óta működik együtt a Courserával, a világ legnagyobb online oktatási platformjával, ahol a tanfolyamokat a világ élvonalában lévő egyetemek és vállalatok hirdetik meg, mint például a Yale University, Johns Hopkins University, Google, Meta, IBM vagy a Microsoft. A Coursera for SZTE https://u-szeged.hu/coursera program keretén belül az egyetem hallgatói ingyen juthatnak hozzá az oldalon lévő kurzusok vagy képzések anyagaihoz és a teljesítést igazoló oklevelekhez.


A felvételire készülők A tanulás tanulása című online kurzushoz kapnak hozzáférést, ennek elvégzését honorálja 5 intézményi ponttal a Szegedi Tudományegyetem a felvételin az általános orvos osztatlan képzést és a fogorvos osztatlan képzést kivéve valamennyi szakján.


Jelentkezz a Szegedi Tudományegyetemre, hogy ingyenesen férj hozzá a Coursera összes online kurzusához!


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Sokacz_ZsofiaSokacz Zsófia - SZTE-BBMK

Kiskoromban nagyon szerettem a zenét, zongorázni kezdtem, majd kilenc évesen eldöntöttem, hogy zongorista leszek. Egy zenei táborban ismerkedtem meg az akkori tanárommal, általa pedig a jelenlegi zongoratanárnőmmel. Nekik köszönhetem, hogy felvettek a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Karra. Szeged mindig is vonzott, hisz gyönyörű város és több barátom is tanul itt. Zenepedagógia és zenepszichológia mellett, tanításgyakorlatunk is van, így általános és középiskolásokat oktathatunk. Az itt töltött éveim alatt szenvedélyemmé vált a tanítás. A jövőben, zeneiskolában szeretnék dolgozni.


Mato_Gabor_kicsiMátó Gábor – BTK, kommunikáció-és médiatudomány

Orosházáról jöttem Szegedre, mivel nagyon jó és biztató információkat kaptam az egyetemről és a városról az ismerőseimtől. Az SZTE BTK Kommunikáció-és médiatudomány szakjára jelentkeztem, ahol most vagyok elsőéves. Újságíró szeretnék lenni, és az egyetem szakmai lehetőségeinek köszönhetően már most, a tanulmányaim elején, ezen a területen lehetek gyakornok.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.