coursera

Öt intézményi pontot ér A tanulás tanulása című Coursera kurzus elvégzése a Szegedi Tudományegyetemen

Végezd el a Coursera for SZTE programon belül A tanulás tanulása című online kurzust, és szerezz 5 intézményi pontot a Szegedi Tudományegyetemen!


Csak pár lépés, hogy Te is elkezd a pontgyűjtést:

1. Lépj be ezen a felületen és regisztrálj: Modulo

2. Add meg az adataid, és válaszd ki a Coursera for SZTE jogcímet! Add be az űrlapot!

3. Egy munkanapon belül érkezik a meghívó a Coursera for SZTE felületre.

4. Kattints a meghívóban szereplő “Join Now” linkre, és válaszd ki a “Sign up” lehetőséget!

5. Figyelj, hogy azt az e-mail címet add meg, amelyre a meghívót is kaptad! Kattints a “Join for Free” gombra!

6. Végezd el a kurzust és szerezd meg oklevelét!

7. Töltsd fel a Coursera for SZTE „A tanulás tanulása …” program keretében elvégzett kurzusról kiállított oklevél másolatát az E-felvételi rendszerébe!

Kizárólag a Coursera for SZTE programban magyar nyelven elvégzett kurzusról kiállított oklevél fogadható el. Nem elfogadható dokumentum: a kurzus elvégzéséről kapott tájékoztató e-mail.


A Szegedi Tudományegyetem 2019 óta működik együtt a Courserával, a világ legnagyobb online oktatási platformjával, ahol a tanfolyamokat a világ élvonalában lévő egyetemek és vállalatok hirdetik meg, mint például a Yale University, Johns Hopkins University, Google, Meta, IBM vagy a Microsoft. A Coursera for SZTE https://u-szeged.hu/coursera program keretén belül az egyetem hallgatói ingyen juthatnak hozzá az oldalon lévő kurzusok vagy képzések anyagaihoz és a teljesítést igazoló oklevelekhez.


A felvételire készülők A tanulás tanulása című online kurzushoz kapnak hozzáférést, ennek elvégzését honorálja 5 intézményi ponttal a Szegedi Tudományegyetem a felvételin az általános orvos osztatlan képzést és a fogorvos osztatlan képzést kivéve valamennyi szakján.


Jelentkezz a Szegedi Tudományegyetemre, hogy ingyenesen férj hozzá a Coursera összes online kurzusához!


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


vecseri-zitaVecseri Zita – MGK: környezetgazdálkodási agrármérnök

Továbbtanulásnál meg se fordult más egyetem a fejemben, csak az SZTE. A tanárok szakmailag jól felkészültek, a sok gyakorlati óra és a tanulmányi kirándulások pedig remek gyakorlatszerzési lehetőséget biztosítanak. Szeretek Szegeden egyetemista lenni, sok lehetőséget és kedvezményt kapnak a hallgatók. Kedvenc helyem a partfürdő, itt tartják a SZIN-t és az Összegyetemi gólyatábor, ami gólyáknak kötelező.




bulik-patrikBulik Patrik – MK: műszaki menedzser

A szakmai gyakorlattal és a duális képzés bevezetésével már egyetemistaként lehetőségünk nyílik valódi munkatapasztalat szerzésére. Nyelvtanulásra is kiválóan alkalmas az SZTE, hallgatóként megannyi ösztöndíjra pályázhatunk a világ számos országába. Az egyetemi élet szerves része persze a kikapcsolódás is, melyhez sportolási, kulturális lehetőségeket és kedvezményes belépőket biztosítanak.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.