boritokep

Online kari nyílt nap az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán - 2021. december 13.

Az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara szeretettel várja online nyílt napjára a középiskolás diákokat és a felsőoktatás iránt érdeklődőket!


Időpont: 2021. december 13., 14:00 – 16:00 - online


Bár szerettünk volna Veletek személyesen találkozni, a járványhelyzetre való tekintettel úgy láttuk biztonságosabbnak, ha online formában tartjuk meg tájékoztatóinkat.

2021. december 13-án, 14 órától egy kari szintű tájékoztatóval, 14:45-től pedig alapképzéseink saját tájékoztatóival várunk Titeket.


Program:

14:00 - 14:45 - Kari szintű tájékoztató a képzési lehetőségekről és a felvételi eljárásról

14:45 - 16:00 - Tanszéki szakos tájékoztatás és kérdezési lehetőség




A bekapcsolódáshoz szükséges linkeket az alábbi képre kattintva érhetitek el vagy pedig Facebook-eseményünkben, ahol már előre megosztunk néhány információt az egyes szakokról – érdemes tehát csatlakozni!


btknyiltnap


Szeretettel várunk december 13-án!


Jelöld meg elsőként az SZTE BTK-t, és erősítsd Te is a szegedi bölcsészek táborát!



esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Krizsan DaniellaKrizsán Daniella – BTK, szabad bölcsészet

A felvételi előtt a kommunikáció, a média és a nyelvtudományok érdekeltek. Végül szabad bölcsészet szakra jelentkeztem, mert így szakiránynak a kommunikáció- és médiatudományt vettem fel, minor képzésnek pedig a nyelvtechnológiát. A szakon családias a környezet, a tanárok szinte olyanok, mintha segítőkész szülőként lennének mellettünk. Mesterképzésre is szeretnék jelentkezni, kommunikáció- és médiatudomány szakra, ahol majd a humánkommunikáció kutatásra szeretnék specializálódni. Célom, hogy kifejlesszek egy olyan módszert, amivel az emberek gyorsabban tanulnának meg idegen nyelveket.





Farkas GellértFarkas Gellért – TTIK – kémia

A karon és a szakomon kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy olyan programokat szervezzenek, amik összekovácsolnak minket a csoporttársakkal. Ilyen például a kémiásoknak szóló Vegyetem tábor is. Emellett olyan programokat is szerveznek nekünk, amelyek az elhelyezkedés szempontjából különösen hasznosak. A tanárok kedvesek, rendkívül segítőkészek, így igazán családias hangulat alakult ki az évek során.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.