Keresztféléves felvételi - 2019 - Jelentkezési útmutatóA magyarországi központi felsőoktatási felvételi eljárásban jelentkezni kizárólag elektronikusan lehet, a Felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül, ahol az adatokat egy webes felületen kell rögzíteni. Az E-felvételit a Felvi.hu-n történő regisztráció után lehet használni.


Figyelem! Fontos, hogy a jelentkezési határidő után, a teljes eljárás alatt is rendszeresen figyelje a megadott e-mail postafiókját, ahová a tájékoztatásokat, a hiánypótlási felszólításról szóló értesítéseket, emlékeztetőket kapja, továbbá az E-felvételi felületét, ahonnan letöltheti a hivatalos leveleket (hiánypótlási felszólítás, besorolási határozat). Ügyfélkapu segítségével hitelesített felvételi kérelem esetén a hivatalos leveleket az Ügyfélkapu Értesítési tárhelyén is megkapja.


A 2019. évi keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárás jelentkezési időszakában – azaz 2018. október 15. és 2018. november 15. között – az E-felvételi kizárólag jelentkezésre, ezt követően 2018. november 20-ig a jelentkezés hitelesítésére szolgál (e-jelentkezés). Az ügyintézési időszakban – 2018. december 5-től – pedig a jelentkezéssel kapcsolatos folyamatos online tájékoztatás, illetve az ügyintézési funkciók (pl. adatmódosítás, dokumentum-feltöltés, sorrendmódosítás, betekintés a személyes adatokba, jelentkezésekbe, pontszámokba) érhetők el.


A jelentkezés határideje: 2018. november 15., 24:00 óra
A hitelesítés határideje: 2018. november 20., 24:00 óra


A jelentkezési határidőt követően az E-felvételi felülete lezár, utána jelentkezést NEM lehet benyújtani! Hitelesítés nélkül a jelentkezés érvénytelen!


Bővebb tájékoztató a 2018 februárjában induló keresztféléves képzésekkel kapcsolatban a felvi.hu Felsőoktatási Felvételi tájékoztatójában olvasható.


Forrás: Felvi.huesza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Nagy_EvelinNagy Evelin - GYTK, gyógyszerész

Idehaza Szegeden a legszínvonalasabb a gyógyszerészképzés, ezért is jöttem az SZTE-re az ország másik feléből. Jók a tapasztalataim, bár nagyon nehéz, sokat kell tanulni, de végig lehet csinálni. Gyógyszerészekből hiány van, így ha végzünk, garantált, hogy el tudunk a diplománkkal helyezkedni.
ondrik-imolaOndrik Imola – ÁJTK: nemzetközi tanulmányok

Szegeden az egyetemi élet hatalmas, számos területen kipróbálhatjuk magunkat: írhatunk az egyetemi újságba, beléphetünk az egyetemi színházba, kórusba, különböző sportklubokba. Megannyi program segíti a külföldi tapasztalatszerzést és jövőnk tervezését is, például az Erasmus-tájékoztató és az Állásbörze.További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *