_DSC0947

Segítsük együtt az SZTE könyvtár munkáját!

Ismét az olvasók véleményére kíváncsi az SZTE Klebelsberg Könyvtár. A 2021. április 12-étől induló olvasói elégedettségmérésben mindenki véleményére kíváncsiak. A felmérés célja, hogy a könyvtár az olvasók igényeire alakíthassa a szolgáltatásait.

Tudta, hogy az SZTE Klebelsberg Könyvtár szórakoztató irodalmat kínáló Szieszta és SCIeszta tematikus polcai az olvasók ötlete volt? Vagy, hogy a Kölcsönözz ki egy könyvtárost kezdeményezés is a korábbi évek olvasói elégedettségmérésének köszönhető?


Az SZTE Klebelsberg Könyvtár 2021. április 12-étől kezdődően ismét olvasói elégedettségmérést folytat. A felmérésben minden felhasználó, így az SZTE munkatársai, dolgozói, oktatói és kutatói, valamint a hallgatók véleményére is számítanak a könyvtár munkatársai.


A felmérésről bővebben a könyvtár honlapján lehet olvasni. A kérdőív pedig ide kattintva is elérhető.


Az olvasói elégedettségmérés kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe, és a kitöltők között ajándékcsomagokat is kisorsolnak!


A könyvtár munkáját segítik azok, akik kitöltik az elégedettségmérést, ugyanis a szolgáltatási portfólió kialakításában kiemelten fontos tényező az olvasók véleménye. A korábbi évek felméréseiről készített összefoglaló itt elérhető.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Fasi_ArnoldFási Arnold – BTK, szlavisztika (orosz)

Azért jöttem Szegedre, mert hallottam, hogy az itteni szlavisztika, orosz szak elég jó, színvonalas a képzés. Természetesen a település helye is közrejátszott, hiszen nem akartam túl messzire menni az otthonomtól, Pusztaszőlőstől. A kollégium is kedvező helyen van. Szeged sokkal zöldebb, és a levegő is tisztább, mint Budapesten, ami szintén befolyásolt. A választásban még közrejátszott az is, hogy nem érzem magam olyan jól egy nagyvárosban sok emberrel, de Szeged teljesen élhető ebből a szempontból, és a tömegközlekedés is nagyon jó.


jiang_xuezhiJiang Xuezhi - GTK: gazdálkodás és menedzsment

Az SZTE a világban és Magyarországon is jó hírű egyetem. Nagyszerű élmény itt tanulni. Az oktatók szakmailag kiválóak, a hallgatótársak kedvesek és nyitottak a külföldi kultúrák felé. A kellemes hangulatú kari rendezvények segítik a beilleszkedést és lehetőséget nyújtanak új barátságok kialakítására.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.