intezeti_latogatas

Intézménylátogatási lehetőségek középiskolásoknak az SZTE TTIK Fizikai Intézetében

Az SZTE TTIK Fizikai Intézet különböző programokat kínál mind a környékbeli, mind az osztálykirándulás keretében érkező iskolai csoportoknak.

Az SZTE TTIK Fizikai Intézetben (6720 Szeged, Dóm tér 9.) szervezett látogatások keretében várjuk az érdeklődő környékbeli és osztálykiránduló iskolai csoportokat. A csoportok fogadásának feltétele egy előzetes regisztráció, amelyet követően az e-mail-ben kapott linkre kattintva az 'Adatvédelmi tájékoztató' megismerése és elfogadása után tudják megadni a laborlátogatáshoz szükséges adatokat.

Kérjük a kedves Tanár Kollégákat, hogy a regisztrációs felületen adják meg a csoport várható létszámát, évfolyamát és orientáltságát (pl.: fizika tagozatos vagy fizika fakultációs csoport, általános profilú osztály, stb.), illetve a látogatásuk tervezett időpontját, kollégáink pedig ezen információk alapján tudnak visszajelezni Önöknek az elérhető programokról.

Regisztráció

További kérdések esetén intézeti kapcsolattartónk:
Unghváryné Kerekes Arika intézeti ügyvivő szakértő
Tel: 62/544-120

Email: fizika.intezet@szte.hu

SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Balogh_LaszloBalog László - ETSZK, gyógytornász

Világ életemben az egészségügy iránt vonzódtam. Talán ezért jelentkeztem először biológia szakra, ami nem vált be. Később gyógymasszőrködéssel foglalkoztam, ott ismertem meg nagyon sok olyan embert, akik az SZTE ETSZK gyógytornász szakára járnak. Megtetszett a tudás, amit ők képviselnek, ezért eldöntöttem, hogy én is ide akarok járni. Azért a Szegedi Tudományegyetemet választottam, mert itt olyan gyakorlatorientált a gyógytornászképzés, mint sehol máshol az országban. A gólyatábor és kari bulik is nagyon jók, összességében mindennel meg vagyok elégedve.




Monori CsengeMonori Csenge – BTK – néprajz

Azért jelentkeztem Szegedre, mert az SZTE egy nagyon kiemelkedő és jó hírű egyetem. Az oktatás rendkívül színvonalas. Nagyon szeretek ide járni, mert sok rendezvény szól a hallgatóknak, amelyeken igazán jól ki lehet kapcsolódni a tanulás mellett is. Nálunk különösen jó a közösség is, tanulás szempontjából nagyon segítőkész mindenki.




További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.