mindentudas

Mindentudás - Egyeteme előadás az SZTE-n

A Mindentudás Egyeteme alapítói, a Magyar Tudományos Akadémia és a Magyar Telekom, valamint a Mindentudás Egyeteme 2.0 Projekt vezetősége tisztelettel meghívja Önt Kornai András: Szóból ért….? – Ember, gép, nyelvtechnológia című előadására, amelyre 2011. február 8 -án, kedden, 20.00 órai kezdettel kerül sor.


Az előadás helyszíne a Szegedi Tudományegyetem, Kongresszusi Központ, 6722 Szeged, Ady tér 10.

A Mindentudás Egyeteme 2.0 rendezvényei díjmentesen látogathatóak.


Részvételi szándékát, kérjük regisztrációval erősítse meg


Kérjük, hogy az előadás kezdete előtt 20 perccel érkezzen meg a helyszínre és foglalja el helyét a nézőtéren.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Toth_BalazsTóth Balázs - MK, élelmiszermérnök

Az ismerőseimtől sokat hallottam, hogy nagyon jó egyetem az SZTE, sok lehetőséget ad az intézmény, pezsgő a diákélet, Szeged igazi egyetemváros. Azért választottam a Mérnöki Kart, mert élelmiszer-mérnöki szakra akartam jönni, és szerintem Szeged az az egyetem az országban, ahonnan a legképzettebb mérnökhallgatók kerülnek ki, s biztosan tudnak jó munkát találni. A tantárgyak nagyon nehezek, de a tanárok segítőkészek.




Mango_MagdolnaMangó Magdolna - ÁJTK jogász

A képzéssel kapcsolatban eddig csak pozitív tapasztalataim vannak. A tanárok korrektek, bár vannak nehéz tantárgyak, de végig lehet vinni. Szeged nagyon jó hely, a közelsége miatt is ide akartam jönni, valamint azért, mert sok ismerősöm járt ide, ők is ajánlották. Mindig is jogász akartam lenni, és úgy érzem, hogy a szegedi ÁJTK megfelelő hely erre.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.