Fontos dátum közeledik, alig másfél hónapuk maradt a felvételizőknek a döntésre

Elindult a 2019-es felvételi, a felvételizőknek hamarosan meg kell hozniuk döntésüket a továbbtanulásról. De mi a határidő?


2019. február 15-e: ez a felvételi jelentkezési határideje. Eddig kell az E-felvételiben rögzítenetek a kiválasztott egyetemet, főiskolát, valamint a saját adataitokat. Ezek hitelesítésének határideje pedig öt nappal későbbre esik, február 20-ra.


Ha még nem tudjátok biztosan, hova szeretnétek jelentkezni, érdemes böngészni a különböző intézmények és szakok között. Az induló szakok listáját – intézményenként – itt nézhetitek meg, itt pedig képzési szint, szaknév, típus szerint kereshettek.


Forrás: eduline.hu


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Momen BadarnaMomen Badarna – ÁJTK – international relation

Elsősorban az egyetem nyújtotta ösztöndíj miatt jöttem Szegedre Palesztinából. Miután jobban utánanéztem a képzésnek, megtaláltam, hogy a Szegedi Tudományegyetem világviszonylatban is a legjobb 100 egyetem között van. Ezután nem volt kérdés, hogy én is itt szeretnék tanulni. A város is nagyon szép és igazán diákbarát.





Frech DánielFrech Dániel – ÁJTK – jog

Úgy gondolom, hogy az egyetemen nagyon családias a légkör, nagyon közvetlenek és segítőkészek az oktatók. Nem is meglepő, hogy mindig előkelő helyeken szerepelünk az országos megmérettetéseken. Ugyanakkor Szeged miatt is érdemes ide jönni tanulni, hiszen nagyon szép, tiszta és rendezett ez a város.





További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.