Felvettek_az_SZTE-re_party

Ünnepeld velünk, hogy felvettek az SZTE-re!

Már csak néhányat kell aludni és július 24-én csütörtök este kiderülnek a felvételi ponthatárok! Ha valamit, ezt érdemes megünnepelni! Gyere el július 25-én pénteken és éld át életed első egyetemi buliját a JATE Klubban!

A JATE ingyenes Felvettek az SZTE-re Party!-val várja a felvételt nyert hallgatókat július 25-én pénteken.

A részvételhez nem kell mást tenned, mint bejelölni a Facebook-os eseménynél, hogy ott leszel, valamint elhozni magaddal középiskolás diákigazolványodat, és azt felmutatva a belépésnél ingyenesen vehetsz részt a bulin!

Ha más is csatlakozni szeretne hozzátok, akkor rájuk a következő jegyárak érvényesek:

Éjfélig a belépés fél áron: SZTE hallgatóknak (éjfélig): 300 Ft, Külsősöknek (éjfélig): 400 Ft
Éjfél után: SZTE: 600 Ft; Külsős: 800 Ft



esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Gal_ErikaGál Erika - FOK, fogorvos

Nem bántam meg, hogy az SZTE Fogorvostudományi Karára járhatok. Az oktatás nagyon magas színvonalat képvisel, ráadásul nagyon jó kis közösségbe csöppentem. A tanárok korrektek, a tananyag elérhető, csak tanulni kell. Ráadásul minden év végén van nyári gyakorlat, ami kötelező jellegű. Az egyetem gyakorlati helyet is biztosít itt a szegedi klinikán, ezen felül minden államilag támogatott diákjának tömegközlekedési bérletet és jegyzettámogatást biztosít, amit rendkívül hasznosnak tartok.




Csoke_Mark_felveteliCsőke Márk- BTK, történelem

Harmadévesként már tapasztalatból mondhatom, hogy igaz a hír az egyetem színvonalas oktatásáról. Örülök, hogy ezt személyesen is megtapasztalhatom a történelem szakon. Az egyetemválasztás során fontos szempont volt az is, hogy a Szegedi Tudományegyetem közel van a szülőfalumhoz, és az, hogy sok ismerősöm is ide jelentkezett. Nagyon szeretek itt tanulni, mert Szeged nagyon szép és élhető város.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.