nyilt_nap_kiemelt

Teltház a Kari Nyílt Napon

Érdeklődő középiskolásokkal és szüleikkel telt meg a Szent-Györgyi Albert Oktatási Központ Ivánovics terme Karunk Nyílt Napján.

A Nyílt Nap első részében Prof. Dr. Bari Ferenc dékán, Prof. Dr. Sáry Gyula oktatási igazgató és Prof. Dr. Peták Ferenc TDT titkár tartott tájékoztatót.

A szünetben a hallgatói szervezetek standjait lehetett meglátogatni.

A szünet után a hallgatói szervezetek (HÖK, SZOE, SZAHE) mutatkoztak be.

Jelen volt az Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Szakfordítóképző Csoport és a SZTE Eötvös Loránd Kollégium Tehetség HÍD-tábor Program.

Hallhattak a diákhitelről is egy rövid ajánlót.

Az előadások után az épületben található Orvosi Készségfejlesztési (SKILL) Központban demonstrátorok tartott gyakorlati bemutatókat.

 

Köszönjük az érdeklődést! Eredményes felkészülést kívánunk!

Jelöljétek meg elsőként az SZTE ÁOK-t!

Képgalériánk Karunk Facebook oldalán tekinthető meg:

https://www.facebook.com/pg/orvoskarszeged/photos/?tab=album&album_id=1753334471406065


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Juhasz_Zsolt_kiemeltJuhász Zsolt - GTK, gazdálkodási és menedzsment

Azért választottam Szegedet, mert hiába nagy egyetemvárosról van szó, mégis nagyon otthonosnak éreztem a hangulatát minden korábbi látogatásom során. Nagyon jó, hogy minden közel van a városban, és egy-egy jó buli után egyszerűen hazajuthatok. Nagyon jó a közösség is itt, mindenki nagyon barátságos.



barta-eszterBarta Eszter – GTK: kereskedelem és marketing

A továbbtanulásnál egyértelmű volt, hogy az SZTE-t jelölöm meg, Szeged szépségével és az egyetem jó hírnevével nem tudja felvenni a versenyt más intézmény. Életem egyik legjobb választásának tartom a GTK-t. A képzés lendületes és fiatalos, az oktatók nyitottak és segítőkészek. Pezsgő élet vár itt a hallgatókra, együtt élvezhetjük fiatalságunk legszebb napjait.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.