Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PM02640
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Az SZTE Orvosi Vegytani Intézet Szeged, Dóm tér 8. sz. (Hrsz.: 3728/1) 6 db homlokzati ablak cseréje.
2013. október 15.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PM02640

Ajánlattételi határidő: 2013. október 22 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Megrendeléstől számítva 30 naptári nap.

A beszerzés rövid ismertetője:

Az SZTE Orvosi Vegytani Intézet Szeged, Dóm tér 8. sz. (Hrsz.: 3728/1) 6 db homlokzati ablak cseréje.

 

Az épület műemlék.

Műemléki törzsszáma: 2762.

 

A szóban forgó munkák az épület Dóm tér felé néző nyugati homlokzata déli részének homlokzatán a csatlakozó épületrész mellett a II. emeleti 6 db nyílászáró cseréjére vonatkoznak.

 

Szerkezeti kialakítás:

 

A régi homlokzati nyílászárókat óvatosan ki kell bontani és a régi mintájára, elkészített új nyílászárókat kell beépíteni. Az új nyílászáró szerkezetek külső ablakszárnya az eredetivel mindenben megegyező egyszeres üvegezésű, a belső ablakszárny hőszigetelő üvegezésű szerkezet.

 

A meglevő kapcsolt gerébtokos ablakokat a meglévővel azonos megjelenésű új szerkezetekre cseréljük ki.
Nyitási módját tekintve az alsó ablakszárnyak nyílóak, a felső bukó kialakítású. Az ablakszárny kialakítást a hőszigetelő üvegezéshez kell igazítani.

 

Az ablakkilincseket a meglévővel azonos formára kell készíteni lehetőleg az eredeti kilincsek felhasználásával.

 

A nyílászárókat felületkezelve, fehér színű mázolással ellátva kell beépíteni.

 

Az ablakok körüli külső és belső helyreállítási munkákat el kell végezni. (vakolatpótlások, hézagtakarások, tömítések, festés)

 

 

Műszaki követelmények:


Az új ablak csapóeső elleni tömítésének és légáteresztő-képességének az ÖNORM B 5300 szerinti C igénybevételi osztálynak kell megfelelnie. A középfelnyíló ablak csapóeső elleni szigetelésének és légáteresztő-képességének az ÖNORM B 5300 szerinti B igénybevételi osztálynak kell megfelelnie.

 

A tokokat megfelelő rögzítőfülekkel és min M8-as horganyzott acél dübelekkel rögzítendők a nyers épületszerkezethez. A tok és a nyers épületszerkezet közötti réseket PUR-habbal ki kell tölteni, és a kialakuló fugák kívül-belül tartósan elasztikus tömítőanyaggal lezárandók. Az ablakpárkány tartományában a szigetelés egy teknő formájában fektetett EPDM lezárófóliával történik. A lezárófólia az épületszerkezethez ragasztandó, és a vaktokhoz mechanikusan rögzítendő. Egyéb megoldások a helyi építési adottságok szerint.


Figyelembe kell venni, hogy a beépítési munkákat működő intézményben kell végezni. A munkák idején a helyiségekben az intézet dolgozói nem dolgoznak, a bútorokat a helyiségen belül elpakolják, de nem ürítik ki.

A kivitelezési munkákat a műszaki leírásban és a dokumentációban leírt minden részmunkával, valamint az összes kapcsolódó munkával együtt kell elvégezni.

 

Pályázóval szemben támasztott követelmények:

Az elmúlt két évben műemlék épületen végzett nyílászáró felújítás, csere (referencia
igazolás).

A kivitelező a munkákat csak „Az építési műszaki ellenőri, valamint a felelős műszaki vezetői szakmagyakorlási szakmai jogosultság részletes szabályairól” szóló – módosított – 244/2006 (XII. 5.) Korm. rendeletben meghatározott „AM” kategóriás bejegyzett felelős műszaki vezető irányításával végezheti. Az ajánlathoz csatolni kell a felelős műszaki ellenőr kamarai névjegyzékbe vételét igazoló határozatot.

 

A helyszín megtekinthető:


2013. október 17-én 11:00 órakor, találkozás az épület bejáratánál,

Szeged, Dóm tér 8.

 

Az árajánlat főösszesítőjén 5% tartalékkeretet kérünk szerepeltetni.

 

A Vállalási árat a következő formában kérjük megadni, a kiadott költségvetés beárazásával együtt:

 

nettó összeg:………………………..,- Ft

tartalékkeret (5%):…………………,- Ft

nettó összesen:……………..………,- Ft

ÁFA 27%:………………………..…- Ft

Bruttó összeg:…………………...….,- Ft

 

A vállalkozó 1 db végszámlát nyújthat be, a műszaki ellenőr által kiadott műszaki teljesítésigazolás után.

A számla fizetési határideje 60 naptári nap.

Megrendelő előleget nem fizet.





Letölthető állományok:
Ablak.pdf
SZTE.FIZIKA_EPITESZ_KIVIT.MLEIR_0411.pdf
Ablakcsere kv.xls
Építési szerződés webrás nem építési engedélyes.doc
Általános szerződéses feltételek új.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Széllné Bozsó Mónika, munkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 546-179, +36 (62) 544-000/6179

email: szellne.bozso.monika@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: MIFA-Hungary Kft. (Röszke, Retek u. 3.)
Nyertes ajánlati ár: 1 370 868,-Ft+ÁFA