Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PM02700
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Központi Kazánüzemben gázfogadó állomás rekonstrukció tervezése, és engedélyeztetése
2013. november 05.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PM02700

Ajánlattételi határidő: 2013. november 15 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A nyertes a szerződéskötéstől számított 45 napon belül nyújtsa be a tervdokumentációt az engedélyező hatósághoz.

A beszerzés rövid ismertetője:

Befejezési határidő engedélyeztetéssel együtt: A nyertes a szerződéskötéstől számított 45 napon belül nyújtsa be a tervdokumentációt az engedélyező hatósághoz.

 

A munka rövid ismertetése:

  • Az aktuális jogszabályi és szabványi környezetben a helyi földgázelosztóval engedélyeztetett tervdokumentáció elkészítése (számlabenyújtás feltétele):
    • engedélyeztetési tervdokumentáció
    • kiviteli tervdokumentáció
  • Műszaki leírás: a jelenlegi állomás be- és kilépő karimái közé előszűrő ágak, primer oldali mérőág, turbinás mérővel, mérőkerülővel, két szabályzóág nyomásszabályzó szeleppel, szabályzó-kerülő nélkül, a szükséges elzáró és biztonsági szerelvények tervezése.
  • Tervezési adatok:
    • Tervezési nyomás: 10 bar
    • Max. teljesítmény: 2500 Nm3/h
    • Bemenő nyomás: 2,7 – 3 bar
    • Kimenő nyomás: 0,5 bar
    • Szállított közeg: földgáz
    • Hőmérséklet: -20 – +60 °C
  • Tervezési határ: a jelenlegi állomás előtti elzáró szerelvény, valamint a tűzszakasz biztosító gyorszár közötti szakasz
  • A tervezéshez kapcsolódóan a terület (Rb) zónatérkép készítése, mely majd az elektromos kivitelezés és a felülvizsgálatok alapját képezi
  • Elektromos és villámvédelmi kiviteli tervdokumentáció készítése

 

Pályázatból való kizáró ok:

  • Nem rendelkezik a helyi gázszolgáltató jóváhagyott tervezési jogosultsággal
  • Nem rendelkezik legalább 3 db 500 Nm3/h, vagy azt meghaladó teljesítményű jelenleg is működő referencia tervvel

 

A tervezési díjnak tartalmazni kell a várhatóan 2014. év végéig kezdődő kivitelezés előtti jogszabályi és szabványossági aktualizálási dokumentációinak elkészítését is.

 

Ajánlatukban egyösszegű vállalási árat várunk, bírálati szempont a kiírt paraméterek betartása mellett a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás.



Letölthető állományok:
Általános szerződéses feltételek végleges.doc
Vállalkozási szerződés minta.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Borbély Attila, kazánházvezető SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: 06 30 3717512

email: borbely.attila@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Thermo Szerviz Kft.
Nyertes ajánlati ár: 340 000,-Ft+ÁFA