SZTE magazin

Megkérdeztük a hallgatót

Figyelemmel kíséred-e az SZTE sajtótermékeit?

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Vaszó György, ZMK; tuba szak I. évf.

Ritkán olvasok egyetemi lapokat, a ZMK-n gyorsan elkapkodják őket. De ha valamelyik barátom vagy szaktársamhoz nekem belőle, mindig belelapozok. A programok és a hallgatóknak hasznos információk érdekelnek elsősorban.

 

Farkas Hajnalka, ÁJTK; nemzetközi kapcsolatok, MA I. évf.

Amíg bölcsészhallgató voltam, sűrűbben találkoztam az egyetemi lapokkal. Azonban amikor a jogi karon meglátom a Szegedi Egyetem Magazin egy-egy számát, mindig elolvasom hallgatói élettel vagy az egyetemi kultúrával kapcsolatos szövegeket.

 

Czombos Máté, MK; élelmiszermérnök, szak I. évf.

Hasznosnak és fontosnak tartom, hogy az egyetemnek legyen saját lapja vagy műsora. A hallgatói összejöveteleken, bálokon és egyéb eseményeken szívesen részt veszek, ezekről rendszeresen tájékozódom.

 

Buzás Lili, GTK; kereskedelem és marketing szak I. évf.

Többnyire az interneten követem az eseményeket, vagy a környezetemben lévő hallgatótársaimtól, ismerőseimtől tájékozódom. A magazinban szívesen olvasnék portrékat például, míg az egyetemi TV felvételeit a YouTube-on követem.

 

Veres Imre, JGYPK; kisebbségpolitika, MA I. évfolyam

Fontosnak tartom, hogy nyoma legyen az egyetem kulturális és egyéb közösségépítő programjainak. Az egyetemi sajtó remek lehetőséget nyújt azoknak a hallgatóknak, valamilyen módon kapcsolódnak újságíráshoz, operatőri és egyéb stúdiómunkákhoz, hogy gyakorlatot szerezzenek, mielőtt munkát vállalnának végzésüket követően. A nyomtatott magazin eszmei értékkel bír. Hiába a digitális környezet, mégis van múltja, jelene és jövője a nyomtatott sajtónak.

 

Szerdahelyi Mátyás, ETSZK, végzett szociális munka szakos hallgató

Nem szoktam egyetemi lapokat olvasni, de elismerem, hogy vannak bennük fontos információk is. Viszont a Szemeszter című műsort többször megnéztem. Egyrészt mert filmezéssel is foglalkozom, másrészt mert szerepeltem már benne a Szegedi Egyetemi Színház SZESZ) tagjaként.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Letöltés



SZEM_boritoSZEM_angol
AMM_kulonszamAlmaMater_Magazin_2019_tel
SZTEminarium_cimlapSZEM_klinika_2020_01