Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PM02887
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Vértranszfúziós transzformátor állomás kültéri (központi) fázisjavító berendezésének felújítása-javítása
2013. december 12.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PM02887

Ajánlattételi határidő: 2014. január 08 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: szerződéskötéstől számított 14 naptárinap

A beszerzés rövid ismertetője:

A nyertes pályázó feladata:

 

- A berendezés vezérlő elektronikájának cseréje ventillátor vezérlésére is alkalmas típusura, ill. a berendezés illesztése az épületek villamos paramétereihez.

- A tönkrement kondenzátortelepek helyett, új kondenzátortelepek beépítése csak semleges gáztöltésű és belső szakadó szálas típusúra és gyorskisütő modullal ellátva.

- A meghibásodott mágnes kapcsolók cseréje csak a kimondottan kisfeszültségű kondenzátorok kapcsolására alkalmas (műbizonylatos) típusúakra.

- A berendezés külső-belső tisztítása, portalanítása.

- Az elvégzett munkák, mérések, készülékek adatainak rögzítése szervízlapon.

- Az elektromos és mechanikai kötések-rögzítések ellenőrzése, javítása.

- A berendezés vezetékezésének teljes cseréje.

- A keletkezett hulladék törvényben előírt módon történő elszállítása, megsemmisítése (kondenzátorok).

- A készülékek javítása, ill. átalakítása utáni érintésvédelmi jegyzőkönyv készítése.

 

A pályázatból való kizáró ok:

- Nincs legalább ISO9001:2008 minőségbiztosítási rendszer szerinti minősítése.

- Nincs veszélyes hulladék szállítására-kezelésére engedélye.

- Nincs alkalmazásában, vagy a megjelölt alvállalkozója alkalmazásában FAM feljogosítási igazolvánnyal rendelkező munkavállalója.

- Nincs érvényes építési-szerelési biztosítása.

- Nincs alkalmazásában, vagy a megjelölt alvállalkozója alkalmazásában ÉV felülvizsgáló bizonyítvánnyal rendelkező munkavállalója.

 

A helyszín megtekinthető előzetes egyeztetés után.

Ajánlatukban egyösszegű vállalási árat várunk, amelynek tartalmaznia kell az egyszeri vizsgálat és a javítás díját, valamint a beszabályozás díját is.



Letölthető állományok:
Vállalkozási szerződés minta.doc
Általános szerződéses feltételek végleges.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Szikszay Miklós, munkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 546-180, +36 (62) 544-000/6180

email: szikszay.miklos@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: KRL kontrol Kft.
Nyertes ajánlati ár: 380 372,-Ft+ÁFA