Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ01818

MEGHOSSZABBÍTVA!!!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE ÁOK I. sz. Belgyógyászati Klinika részére „Sajtómegjelenés biztosítása”
2013. január 16.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ01818

Ajánlattételi határidő: 2013. január 28 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013. február 18. Megrendelő előteljesítést elfogad.

A beszerzés rövid ismertetője:

A SZTE ÁOK I. sz. Belgyógyászati Klinika HURO/1001/140/2.3.1 pályázata keretében 1 db cikk nyomtatott sajtóban való megjelentetése:

1 db cikk nyomtatott sajtóban való megjelentetése

  • Sajtóanyag előkészítése: tervezése, tördelése, valamint médiafoglalása és megjelentetése (a sajtóanyag megírása a Megrendelő feladata).
  • Megjelentetés előtt Vállalkozó köteles a kész anyagot egyeztetni Megrendelő szakmai kapcsolattartójával.
  • Mennyiség: Legkésőbb 2013. február 18-ig 1 db színes fotóval, logóval illusztrált cikk megjelentetése nyomtatott sajtóban.
  • Megjelenés helye: Csongrád-megyei napilap

Figyelem!!! Ajánlattevő ajánlatában nevezze meg a Csongrád-megyei napilapot, amelyben a cikket meg fogja jelentetni.

  • Cikkek terjedelme: ½ A/4 méretű oldal.
  • A megjelenés helyét jelentő újságnak olyan tartalommal kell bírnia, amely a cikknek megfelelő formát és tartalom-környezetet biztosít. E feltételeknek az alapvetően kereskedelmi jellegű újságok (reklámújságok, ingyenes és eseti kiadványok), valamint a meghatározóan bulvár-jellegű médiumok nem felelnek meg.
  • Vállalkozó köteles a cikket tartalmazó sajtó 1 példányát a megjelenést követő 5 munkanapon belül átadni a Megrendelőnek.
  • A cikk célja: a nyilvánosság minél nagyobb arányban történő tájékoztatása a projekt egészéről. A felhívásnak kötelezően tartalmaznia kell a projekt pontos azonosítóját, a projekt megvalósításához kapcsolódó forrás jelölését és a kötelező formai elemeket. A cikkhez egy fotó és/vagy illusztráció kapcsolódhat. A fotók és illusztrációk együttes terjedelme nem haladhatja meg a sajtóanyag terjedelmének a felét.
  • A cikknek tartalmazni kell a program hatályos Arculati Útmutatójában meghatározott elemeket. A jelenleg hatályos útmutató alapján ezek az alábbiak:

- Az Európai Unió jelképe, az Európai Unióra és az Európai Regionális Fejlesztési Alapra tett utalással együtt;

- A Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 logója;

- A program Irányító Hatósága által meghatározott szlogen: Két ország, egy cél, közös siker!

- Utalás a program honlapjára (www.huro-cbc.eu és www.hungary-romania-cbc.eu);

- Felelősséget kizáró nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a kommunikációs anyag nem feltétlenül tükrözi az EU hivatalos álláspontját: Jelen … tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját

 

Pályázati forrás: HURO/1001/140/2.3.1, HURO-TELEMED; „Deployment of a telemedicine system between university gastroenterology centres of Szeged and Timisoara for education and training of professionals.” projekt.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az 1 db sajtócikk megjelentetésére bruttó formában kérjük megadni.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó ajánlati árakat fogja értékelni a bírálat során. Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatás kapcsán felmerülő költségre.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Alkalmassági feltétel (1): Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás feladásától számított elmúlt 36 hónap során 1 db európai uniós társfinanszírozással megvalósuló projektben teljesített, kommunikációs szolgáltatásról, amely legalább 1 db sajtócikk nyomtatott sajtóban való megjelentetését magában foglaló szolgáltatásra vonatkozó referencia,

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a kiírás tárgyát képező feladat elvégzéséről 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE teljesítésigazolást követően, a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Wittmann Tibor dr., tanszékvezető egyetemi tanár SZTE ÁOK I. Belgyógyászati Klinika, tel: +36 (62) 545-192, +36 (62) 544-000/5192
+36 (62) 545-189, +36 (62) 544-000/5189
+36 (62) 545-195, +36 (62) 544-000/5195
+36 (62) 545-815, +36 (62) 544-000/5815, fax:

email: wittmann.tibor@med.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Lapcom kft.
Nyertes ajánlati ár: 251 460,-Ft+ÁFA