2013. január 16.
Ajánlattétel
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2013/PSZ01812
Ajánlattételi határidő: 2013. január 23 15:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013. április 2-5.
A beszerzés rövid ismertetője:
SZTE ÁOK, FOK, GYTK és ETSZK által megrendezett XXXI. Országos Tudományos Diákköri Konferencián catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
2013. április 2.:
- 1 db svédasztalos díszvacsora (állófogadás) lebonyolítása tervezetten 450 fő részére
- Helyszín: Szeged belvárosi helyszín, mely később kerül megnevezésre.
- Vállalkozónak a díszvacsorához az étkeztetéshez szükséges eszközökön (tányér, pohár, evőeszköz stb.) felül 100 db alkalomhoz illő díszítéssel ellátott könyöklő asztalt kell biztosítania.
-
Svédasztalos díszvacsora: - 6 féle hideg előétel (3 db vegetáriánus, 3 db húsos), - 3 féle saláta (1 db vegetáriánus, 2 db húsos), - meleg főételek (tartalmaznia kell kacsából, csirkéből, sertésből, marhából, halból készült, valamint vegetáriánus ételeket), - köretek (rizs, burgonya, angol), - desszertek (minimum 3 féle), - gyümölcstál, - 1 dl pezsgő/fő (száraz, édes), - 1 db fekete kávé/fő, - 0,5 l ásványvíz, üdítő/fő (szénsavas, szénsavmentes)
2013. április 3-4-5.:
- Mindhárom napon 1-1 db (mindösszesen 3 db) svédasztalos büféreggeli lebonyolítása tervezetten 450 fő részére
- Helyszín: SZTE Apáthy István Kollégium – 6720 Szeged, Apáthy u. 4., és SZTE Jancsó Miklós Kollégium – 6725 Szeged, Semmelweis u. 7.
-
Svédasztalos büféreggeli: - hideg ételek: felvágottak, joghurt, sajt, zöldség, - meleg ételek: virsli, rántotta, - péksütemények (édes, sós), - gyümölcslevek, - gyümölcs (kétféle), - tea, kakaó, - eszpresszó kávé
2013. április 3-4.:
- Mindkét napon 1-1 db (mindösszesen 2 db) svédasztalos ebéd (állófogadás) lebonyolítása tervezetten 450 fő részére
- Helyszín: SZTE ÁOK Nagy Oktatási Épület – 6720 Szeged, Dóm tér 13.
-
Svédasztalos ebéd: - hidegtálak vegyesen, - 2 féle saláta (1 db vegetáriánus, 1 db húsos), - 2 féle leves, - meleg főételek (tartalmaznia kell pulykából, csirkéből és sertésből készült, valamint vegetáriánus ételeket), - köretek (rizs, burgonya), - desszert, - gyümölcstál, - 1 db fekete kávé/fő, - 0,5 l ásványvíz, üdítő/fő (szénsavas, szénsavmentes)
2013. április 3.:
- 1 db svédasztalos vacsora (állófogadás) lebonyolítása tervezetten 200 fő részére
- Helyszín: Szeged belvárosi helyszín, mely később kerül megnevezésre.
-
Svédasztalos vacsora: - hidegtálak vegyesen, - 2 féle saláta (1 db vegetáriánus, 1 db húsos), - 2 féle leves, - meleg főételek (tartalmaznia kell pulykából, csirkéből és sertésből készült, valamint vegetáriánus ételeket), - köretek (rizs, burgonya, angol), - 2 féle desszert, - gyümölcstál, - 1 db fekete kávé/fő, - 0,5 l ásványvíz, üdítő/fő (szénsavas, szénsavmentes)
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:
|
Ajánlati ár (nettó Ft/fő)
|
Ajánlati ár (nettó Ft/megadott létszám)
|
2013. április 2. Svédasztalos díszvacsora 450 főre
|
|
|
2013. április 3. Büféreggeli 450 főre
|
|
|
2013. április 3. Svédasztalos ebéd 450 főre
|
|
|
2013. április 3. Svédasztalos vacsora 200 főre
|
|
|
2013. április 4. Büféreggeli 450 főre
|
|
|
2013. április 4. Svédasztalos ebéd 450 főre
|
|
|
2013. április 5. Büféreggeli 450 főre
|
|
|
Mindösszesen (nettó Ft):
|
|
Mindösszesen (bruttó Ft):
|
|
Ajánlatkérő a mindösszesen megadott nettó árakat fogja értékelni.
Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszínre történő kiszállítás, tálalás és felszolgálás költségét is.
A rendezvényen résztvevők száma (450 fő, április 3.-i vacsorán 200 fő) tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést napokra, étkezésekre lebontva legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységárak alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
További információk:
Ajánlattevővel szembeni elvárások:
- Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 12 hónap során kitelepüléssel lebonyolított legalább 1 db minimum nettó 1.500.000,- Ft értékű svédasztalos étkeztetésről, melyen az étkezők létszáma elérte a 450 főt.
Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét és az étkeztetett létszámot.
- Ajánlattevő alkalmatlan, amennyiben a 2012. évi nettó árbevétele nem érte el az 50 MFt-ot és az árbevételből minimum nettó 30 MFt nem catering szolgáltatásból (kitelepüléssel lebonyolított étkeztetésből) származott.
Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon a 2012. évi árbevételéről és azon belül a catering szolgáltatásból származó árbevételéről.
- Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a szolgáltatás ellátásához szükséges eszközökkel.
- Ajánlattevő rendelkezzen szegedi székhellyel vagy telephellyel, üzlettel a könnyebb kapcsolattartás miatt.
Igazolási mód: Adja meg a székhelye, telephelye, üzlete címét és elérhetőségét.
Fizetési mód: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, teljesítésigazolást követően.
Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat
vagy borítékban juttassák el,
vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető
ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Rakonczay Zoltán dr., dékánhelyettes, egyetemi tanár SZTE FOK Fogászati és Szájsebészeti Klinika
Fogpótlástani és Orális Biológiai Tanszék, tel: +36 (62) 545-301, +36 (62) 544-000/5301, fax:
email:
tdk.aok@med.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Frank Sándor e. v. (Fehértói Halászcsárda és Panzió), 6728 Szeged, Budapesti út 41.
Nyertes ajánlati ár: 4 960 000,-Ft+ÁFA