Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ01812
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A SZTE ÁOK, FOK, GYTK és ETSZK által megrendezett XXXI. Országos Tudományos Diákköri Konferencián (Orvos- és Egészségtudományi Szekció) catering szolgáltatás nyújtása.
2013. január 16.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ01812

Ajánlattételi határidő: 2013. január 23 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013. április 2-5.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE ÁOK, FOK, GYTK és ETSZK által megrendezett XXXI. Országos Tudományos Diákköri Konferencián catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

2013. április 2.:

  • 1 db svédasztalos díszvacsora (állófogadás) lebonyolítása tervezetten 450 fő részére
  • Helyszín: Szeged belvárosi helyszín, mely később kerül megnevezésre.
  • Vállalkozónak a díszvacsorához az étkeztetéshez szükséges eszközökön (tányér, pohár, evőeszköz stb.) felül 100 db alkalomhoz illő díszítéssel ellátott könyöklő asztalt kell biztosítania.
  • Svédasztalos díszvacsora: - 6 féle hideg előétel (3 db vegetáriánus, 3 db húsos), - 3 féle saláta (1 db vegetáriánus, 2 db húsos), - meleg főételek (tartalmaznia kell kacsából, csirkéből, sertésből, marhából, halból készült, valamint vegetáriánus ételeket), - köretek (rizs, burgonya, angol), - desszertek (minimum 3 féle), - gyümölcstál, - 1 dl pezsgő/fő (száraz, édes), - 1 db fekete kávé/fő, - 0,5 l ásványvíz, üdítő/fő (szénsavas, szénsavmentes)

2013. április 3-4-5.:

  • Mindhárom napon 1-1 db (mindösszesen 3 db) svédasztalos büféreggeli lebonyolítása tervezetten 450 fő részére
  • Helyszín: SZTE Apáthy István Kollégium – 6720 Szeged, Apáthy u. 4., és SZTE Jancsó Miklós Kollégium – 6725 Szeged, Semmelweis u. 7.
  • Svédasztalos büféreggeli: - hideg ételek: felvágottak, joghurt, sajt, zöldség, - meleg ételek: virsli, rántotta, - péksütemények (édes, sós), - gyümölcslevek, - gyümölcs (kétféle), - tea, kakaó, - eszpresszó kávé

2013. április 3-4.:

  • Mindkét napon 1-1 db (mindösszesen 2 db) svédasztalos ebéd (állófogadás) lebonyolítása tervezetten 450 fő részére
  • Helyszín: SZTE ÁOK Nagy Oktatási Épület – 6720 Szeged, Dóm tér 13.
  • Svédasztalos ebéd: - hidegtálak vegyesen, - 2 féle saláta (1 db vegetáriánus, 1 db húsos), - 2 féle leves, - meleg főételek (tartalmaznia kell pulykából, csirkéből és sertésből készült, valamint vegetáriánus ételeket), - köretek (rizs, burgonya), - desszert, - gyümölcstál, - 1 db fekete kávé/fő, - 0,5 l ásványvíz, üdítő/fő (szénsavas, szénsavmentes)

2013. április 3.:

  • 1 db svédasztalos vacsora (állófogadás) lebonyolítása tervezetten 200 fő részére
  • Helyszín: Szeged belvárosi helyszín, mely később kerül megnevezésre.
  • Svédasztalos vacsora: - hidegtálak vegyesen, - 2 féle saláta (1 db vegetáriánus, 1 db húsos), - 2 féle leves, - meleg főételek (tartalmaznia kell pulykából, csirkéből és sertésből készült, valamint vegetáriánus ételeket), - köretek (rizs, burgonya, angol), - 2 féle desszert, - gyümölcstál, - 1 db fekete kávé/fő, - 0,5 l ásványvíz, üdítő/fő (szénsavas, szénsavmentes)


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

 

Ajánlati ár (nettó Ft/fő)

Ajánlati ár (nettó Ft/megadott létszám)

2013. április 2. Svédasztalos díszvacsora 450 főre

 

 

2013. április 3. Büféreggeli 450 főre

 

 

2013. április 3. Svédasztalos ebéd 450 főre

 

 

2013. április 3. Svédasztalos vacsora 200 főre

 

 

2013. április 4. Büféreggeli 450 főre

 

 

2013. április 4. Svédasztalos ebéd 450 főre

 

 

2013. április 5. Büféreggeli 450 főre

 

 

Mindösszesen (nettó Ft):

 

Mindösszesen (bruttó Ft):

 

 

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott nettó árakat fogja értékelni.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszínre történő kiszállítás, tálalás és felszolgálás költségét is.

A rendezvényen résztvevők száma (450 fő, április 3.-i vacsorán 200 fő) tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést napokra, étkezésekre lebontva legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységárak alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 12 hónap során kitelepüléssel lebonyolított legalább 1 db minimum nettó 1.500.000,- Ft értékű svédasztalos étkeztetésről, melyen az étkezők létszáma elérte a 450 főt.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét és az étkeztetett létszámot.

  • Ajánlattevő alkalmatlan, amennyiben a 2012. évi nettó árbevétele nem érte el az 50 MFt-ot és az árbevételből minimum nettó 30 MFt nem catering szolgáltatásból (kitelepüléssel lebonyolított étkeztetésből) származott.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon a 2012. évi árbevételéről és azon belül a catering szolgáltatásból származó árbevételéről.

  • Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a szolgáltatás ellátásához szükséges eszközökkel.
  • Ajánlattevő rendelkezzen szegedi székhellyel vagy telephellyel, üzlettel a könnyebb kapcsolattartás miatt.

Igazolási mód: Adja meg a székhelye, telephelye, üzlete címét és elérhetőségét.

Fizetési mód: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, teljesítésigazolást követően.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Rakonczay Zoltán dr., dékánhelyettes, egyetemi tanár SZTE FOK Fogászati és Szájsebészeti Klinika
Fogpótlástani és Orális Biológiai Tanszék, tel: +36 (62) 545-301, +36 (62) 544-000/5301, fax:

email: tdk.aok@med.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Frank Sándor e. v. (Fehértói Halászcsárda és Panzió), 6728 Szeged, Budapesti út 41.
Nyertes ajánlati ár: 4 960 000,-Ft+ÁFA