Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ02676
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, „kézirat fordítása magyarról angolra”
2013. október 28.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ02676

Ajánlattételi határidő: 2013. november 08 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Szerződéskötés időpontjától 2014. március 31-ig.

A beszerzés rövid ismertetője:

Farkas Beáta: „Piacgazdaságok az Európai Unióban” című kéziratának fordítása magyarról angolra, az alábbiak szerint:

  • 1 db kézirat, összesen kb. 16 szerzői ív oldal terjedelemben (összesen kb. 640.000 karakter szóközökkel)

Előzetesen tervezett mindösszesen leütés szám: kb. 640.000

A fordítandó kiadványt a szerződéskötés után doc formátumban küldjük meg a Vállalkozónak.

Megrendelő a kézirat első 8 ívét a szerződéskötés után azonnal, a fennmaradó 8 ívét legkésőbb 2014. január 31-ig átadja Vállalkozó részére. A fordítási munkát 2014. március 31-ig kell befejezni.



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

telj

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi táblázat kitöltésével kérjük megadni:

 

Ajánlati ár

(nettó Ft)

Ajánlati ár

(bruttó Ft)

Fordítás díja/leütés:

 

 

Mindösszesen/tervezett 640.000 leütés:

 

 

Ajánlatkérő az előzetesen tervezett 640.000 leütésre mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

A megadott mindösszesen fordítandó leütés szám előzetesen tervezett, így változhat. Vállalkozó köteles a ténylegesen megrendelt leütés számnak megfelelően, az egy leütésre megadott egységára alapján elszámolni. Felek a ténylegesen megrendelt leütés számot a teljesítésigazolásban rögzítik.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő rendelkezzen angol nyelvterületen közgazdaságtani, politikai gazdaságtani témában, végzett kutatásban szerzett tapasztalattal.
Igazolási mód: Ajánlattevő csatoljon olyan dokumentumot, amellyel hitelt érdemlően igazolni tudja a közgazdaságtani, politikai gazdaságtani témában, végzett kutatásban szerzett tapasztalatát.

 

Fizetési mód: Vállalkozó teljesítésigazolás után 2 db részszámlát és 1 db végszámlát nyújthat be az alábbiak szerint:

  • A szerződéskötéskor átadott 8 ív lefordítását követően, a lefordított szövegek átadása után, a ténylegesen fordított leütés számnak megfelelően, az egy leütésre megadott egységára alapján számított összegnek megfelelően 1 db részszámla;
  • A 2014. január 31-ig átadott további 8 ív lefordítását követően, a lefordított szövegek átadása után, a ténylegesen fordított leütés számnak megfelelően, az egy leütésre megadott egységára alapján számított összeg 60 %-ának megfelelő összegről 1 db részszámla;
  • A szerzővel való konzultáció és az esetlegesen szükséges (de az átadott kézirat szövegéhez igazodó) javítások elvégzése után a második 8 ív ténylegesen fordított leütés számának megfelelően, az egy leütésre megadott egységára alapján számított összeg 40 %-ának megfelelő összegről 1 db végszámla.

A számlák összege a teljesítés időpontjától számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással kerül kifizetésre.

Figyelem! Amennyiben a szakmai lektori vélemény miatt lenne szükséges a kézirat átdolgozása, akkor ennek fordítása már nem képezi a jelen kiírás alapján kötött szerződés tárgyát.


Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Szakál Péter, irodavezető SZTE GTK Dékáni Hivatal, tel: +36 (62) 544-287, +36 (62) 544-000/4287

email: Peter.Szakal@eco.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.