Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ02694
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium részére „komplex turisztikai szolgáltatás ellátása.”
2013. november 04.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ02694

Ajánlattételi határidő: 2013. november 11 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013. december 5-6.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium részére TÁMOP-3.1.3-10/2-2010-0013 projekt keretében „Vezetői együttműködést célzó szakmai tanulmányút megszervezése” az alábbiak szerint:

1. Időpontja: 2013. december 5-6. (2 napos)

2. Résztvevők száma: 50 fő

3. A résztvevők (50 fő felnőtt pedagógus) szállítása autóbusszal a tanulmányút programhelyszíneire és vissza, az alábbiak szerint:

  • Távolság oda-vissza: 1.000 km
  • Tervezett útvonal: Szeged – Budapest – Győr – Sopron – Kőszeg – Budapest - Szeged
  • A busszal szemben támasztott követelmények: korszerű, biztonságos, a nemzetközi előírásoknak megfelelő, légkondicionálóval, büfé szolgálattal (kávé, üdítő, sör), videó szolgáltatással és az utasok számának megfelelő csomagtérrel ellátott autóbusz

4. A résztvevők étkeztetése, az alábbiak szerint:

  • 1. napon (2013. december 5.) háromfogásos ebéd üdítővel és kávéval, Budapesten a Természettudományi Múzeum 1 km-es körzetében található legalább II. osztályú étteremben
  • 2. napon (2013. december 6.) háromfogásos ebéd üdítővel és kávéval Sopron belvárosában található legalább II. osztályú étteremben

5. A résztvevők részére szállás, valamint a szakmai tréninghez terem biztosítása, az alábbiak szerint:

  • Szállás: Győr belvárosában, 3*-os szálloda
  • Elhelyezés 2 ágyas, tus/wc-s hotelszobákban (összesen 25 db szoba)
  • Háromfogásos vacsora, üdítővel (2013. december 5.), és svédasztalos reggeli (2013. december 6.)
  • A szállodában 2 db 25 fő befogadására alkalmas terem biztosítása 2013. december 5-6-án, naponta 3 óra időtartamban (a terem bérleti díja is ajánlattevőt terheli)
  • A szakmai tréninghez kapcsolódóan 2013. december 5-én tervezetten 15:00 órától 1 db kávészünet, valamint 2013. december 6-án tervezetten 9:00 órától 1 db kávészünet (mindösszesen 2 db kávészünet) biztosítása a tréning helyszínén, alkalmanként 50 fő részére, a következők szerint: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *5 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs).

6. A résztvevők részére az alábbi Szakmai program szervezése és megvalósítása:

  • A trénerek költsége bruttó 120.000,- Ft (a trénerek számlaképesek), a belépőjegyek költsége és szakmai programelemek megszervezésének költsége valamennyi esetben Ajánlattevőt terheli.
  • Természettudományi Múzeum, Budapest – múzeumlátogatás (2013. december 5.)
  • Audi Hungaria Motor Kft. (Győr) – 1,5 órás gyárlátogatás (2013. december 5.)
  • Városnézés Győrben – 1 órás program idegenvezetéssel (2013. december 5.)
  • Mobilis Interaktív Kiállítási Központ (Győr) – múzeumlátogatás (2013. december 6.)
  • Sopron és Kőszeg: iskolalátogatás, tapasztalatcsere
  • Vezetői együttműködési minitréning megvalósítása 2*3 órás időtartamban, 2*25 fő részére (együttműködési készségek fejlesztése)

 

Pályázati forrás: TÁMOP-3.1.3-10/2-2010-0013; „Természetismereti tudástárral támogatott közoktatás fejlesztés” projekt.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a kiírás szerinti szakmai tanulmányút fentiekben részletezett teljes körű megvalósítására mindösszesen nettó Ft+Áfa formában kérjük megadni.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatás kapcsán felmerülő költségre.


További információk: Alkalmassági feltétel:
  • Ajánlattevőnek a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal által bejegyzett utazási irodának kell lennie.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja a Működési Engedélye másolatát.

 

Fizetési feltételek: Vállalkozó a kiírás tárgyát képező szolgáltatás elvégzéséről teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a teljesítés időpontjától számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.

 

A benyújtandó ajánlat tartalmi elemei:

  • Ajánlattevő neve és címe
  • Kapcsolattartó személy neve, telefon és fax száma, e-mail címe
  • Pénzügyi ajánlat a kiírás szerinti szakmai tanulmányút fentiekben részletezett teljes körű megvalósítására (nettó Ft+Áfa)
  • Ajánlat részletes tartalmi bemutatása (a kért szolgáltatás részletes tartalmi ismertetése a megadott specifikáció alapján)
  • Működési Engedélye másolat a szakmai alkalmasság igazolására



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Porkoláb Mihály, projektmenedzser , tel: +36/30-222-4087

email: porkolab.mihaly@tintatanacsado.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Tatradol Travel Bt., 6721 Szeged, Szent István tér 6.
Nyertes ajánlati ár: 1 475 000,-Ft+ÁFA