Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ02721
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „A SZTE Egyetemi Számítóközpont által üzemeltetett számítógépes rendszerek és LAN hálózat üzemeltetéséhez szakértői támogatás biztosítása.”
2013. november 08.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ02721

Ajánlattételi határidő: 2013. november 20 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013. december 1-től 2015. november 30-ig.

A beszerzés rövid ismertetője:

A SZTE Egyetemi Számítóközpont által üzemeltetett számítógépes rendszerek és LAN hálózat üzemeltetéséhez szakértői támogatás biztosítása, az alábbiak szerint:

  • Megrendelő az alábbi rendszerekhez, eszközökhöz kapcsolódó esetekben hívhat le mérnöki munkaórát a szakértői támogatás átalánydíjas keret terhére:

- HP Blade keretek; LAN, SAN switchek

- HP Blade szerverek

- EMC tároló rendszer

- HP deduplikációs eszköz

- Dell Tape Library

- Networker mentőrendszer

- VMware virtualizációs környezet

- globálisan LAN hálózat

  • Vállalkozónak a szakértői támogatás keretében folyamatos konzultációt és tanácsadást kell biztosítania Megrendelő részére a meglévő rendszerek üzemeltetésével, beállításaival és fejlesztésével kapcsolatban.
  • Vállalkozónak évente 1 alkalommal hardver és szoftver életciklus riportot kell készítenie.
  • Vállalkozó köteles a szerződéskötést követően a rendszertámogatás biztosításának feltételéül elvégezni a támogatott rendszerek auditálását annak érdekében, hogy megismerje az alkalmazott technológiákat, és hogy szükség esetén minél gyorsabban segítséget nyújthasson.
  • A szakértői támogatás havi átalánydíja havi 16 mérnökórát tartalmaz, mely távoli munkavégzésre és normál munkaidőre értendő (munkanapon 9:00-17:00).
  • Külső helyszínen történő kereten túli munkavégzés esetén Vállalkozó a munkavégzésen felül az utazási időt, és a szakértő kiszállási díját (utazási költség, szállásköltség, napidíj) is a számlába állíthatja kiszállási díj jogcímén, a mellékelt szerződésben részletezettek szerint.

Az ajánlattevők az érintett számítógépes rendszerek részleteiről a „Szerverkonszolidáció az SZTE Egyetemi Számítóközpontban” című dolgozatból tájékozódhatnak, mely a Networkshop 2013 konferencia kiadványának honlapjáról (http://nws.niif.hu/ncd2013/ ) kiindulva az „Alkalmazásfejlesztési és üzemeltetési technológiák” szekcióban található.

A LAN hálózatról a http://www2.u-szeged.hu/cc/sztenet.html linken található ábra nyújt tájékoztatást.

Letölthető állományok:
Szerződés.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

Szakértői támogatás átalánydíja: ………….,- nettó Ft+Áfa/hó, azaz bruttó ……..,- Ft/év

Az átalánydíjnak tartalmaznia kell a készenléti díjat is.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő nyilatkozzon, hogy kötelezettséget vállal a felhívásban lévő szerződéstervezet megkötésére és teljesítésére, melynek tartalmát megismerte és fenntartások nélkül elfogadja. A szerződéstervezet a felhívás csatolmányaként megtekinthető.
  • Ajánlattevőnek a rendszertámogatás során dedikált rendszermérnököt kell biztosítania, aki felelős a szolgáltatás műszaki irányításáért és mélyrehatóan ismeri a támogatott rendszereket. Ezen felül elvégzi az egyes technológia területekhez tartozó mérnökök koordinálását.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a teljesítés során biztosít dedikált rendszermérnököt, valamint csatolja önéletrajzát (Europass formátumban) és képesítéseit/vizsgáit/végzettségét igazoló dokumentumok másolatait.

  • Ajánlattevő rendelkezzen az eszközök gyártójához (HP, EMC, Dell, VMware, CISCO) köthető minősített szerviz jogosultsággal.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a felsorolt gyártókhoz köthető minősített szerviz jogosultsággal.

  • Ajánlattevő rendelkezzen hozzáféréssel a gyártói alkatrész bázishoz, illetve gyártói tudásbázishoz.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a szükséges hozzáféréssel.

  • Ajánlattevő rendelkezzen a támogatandó számítógépes rendszerek tekintetében legalább 2 fő a teljesítésben résztvevő, gyártó által (HP, EMC, Dell, VMware) minősített szervizmérnökkel.

Igazolási mód: Ajánlattevő mutassa be ajánlatában a teljesítésben résztvevő legalább 2 fő szervizmérnököt önéletrajza (Europass formátumban) és a felsorolt gyártók általi minősítései másolatának csatolásával. Figyelem! Elegendő, ha a 2 szervizmérnök együttesen rendelkezik a felsorolt 4 gyártó általi minősítéssel.

  • Ajánlattevő rendelkezzen a támogatandó LAN hálózat tekintetében legalább 1 fő a teljesítésben résztvevő mérnökkel, aki rendelkezik:

- Cisco Routing & Switching CCIE minősítéssel és legalább 5 év tapasztalattal,

- Cisco Security CCIE minősítéssel és legalább 5 év tapasztalattal,

- Cisco Service Provider CCIE minősítéssel és legalább 5 év tapasztalattal,

- Cisco Design Expert minősítéssel és legalább 5 év tapasztalattal.

Igazolási mód: Ajánlattevő mutassa be ajánlatában a teljesítésben résztvevő legalább 1 fő mérnököt önéletrajza (Europass formátumban) és a felsorolt minősítései másolatának csatolásával, melyekből egyértelműen ki kell derülnie a fenti területeken szerzett 5 éves tapasztalatnak.

Fizetési mód: Vállalkozó a szakértői támogatás díjáról teljesítésigazolást követően havonta 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a teljesítés időpontjától számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.

Vállalkozó az átalánydíjat 2014. december 31-ig köteles fenntartani, az ezt követő évben az átalánydíj az előző évre vonatkozó – a KSH által hivatalosan kiadott – fogyasztói árindex-változásnak megfelelően módosul. A díjváltozásra január 1. napjára visszamenőleges hatállyal kerül sor.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Borús András dr., osztályvezető SZTE Egyetemi Számítóközpont, tel: +36 (62) 544-346, +36 (62) 544-000/4346

email: borus@cc.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: T-Systems Magyarország Zrt., 1117 Budapest, Budafoki út 56.
Nyertes ajánlati ár: 5 677 752,-Ft+ÁFA