Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ02788
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, „catering szolgáltatás nyújtása”
2013. november 20.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ02788

Ajánlattételi határidő: 2013. november 27 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014. január 24.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Diplomaosztó”
  • Időpont: 2014. január 24.
  • 2014. január 24-én 12:00 órától 1 db svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezés alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
  • Helyszín: SZTE TIK – 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *2 féle hideg saláta: jércemell saláta, olasz tészta saláta; *Hideg előételek: aszalt gyümölcsökkel töltött pulykamell, rozmaringos csirkecombok csibemájjal töltve, parajos pulykamell rolád fokhagymás köntösben, mozzarella sajt bazsalikomos paradicsommal, narancsos jércemell filé, brokkolis sajtfalatok; *Meleg főételek: Cserzy tekercs mandulás bundában (sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác), hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, baconbe göngyölt csirkecombfilé spárgával töltve; *Vegetáriánus étel: csőben sült karfiol, pirított füstöl sajttal; *Köretek: tejszínes burgonya püré, petrezselymes rizs; *Desszert: diós-meggyes palacsinta rumos csoki öntettel; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *3 dl ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen); *3 dl rostos és szénsavas üdítő vegyesen/fő (rostos üdítő: Sió őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú; szénsavas üdítő: Coca cola, fanta narancs, gyömbér); *welcome drink: 1 dl/fő törley pezsgő. Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

 

Ajánlati ár (nettó Ft)

Ajánlati ár (bruttó Ft)

Meleg állófogadás díja/fő:

 

 

Mindösszesen/terv. 60 fő:

 

 

 

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszínre történő kiszállítás, tálalás és felszolgálás költségét is.

A résztvevők száma (60 fő) tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők pontos létszámát (min. 50 fő, max. 80 fő) a résztvevői jelentkezések alapján legkésőbb 2014. január 21. 15 óráig jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységár alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.




További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő feleljen meg az SZTE TIK MINŐSÍTETT CATERINGES PARTNERSÉG FELTÉTELEI megnevezésű dokumentumnak, mely a TIK Igazgatóságon érhető el.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja a SZTE TIK által kiállított igazolást.

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 24 hónap során kitelepüléssel (tehát nem saját üzlethelyiségben) lebonyolított legalább 1 db minimum 60 fő részére nyújtott svédasztalos meleg állófogadásról. A referencia körében nem értékelhető a magánszemélyek által megrendelt pl. lakodalom, személyes program.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, a szolgáltatás ellátásának helyét, címét, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

  • Ajánlattevő rendelkezzen az ételek elkészítéséhez szükséges saját tulajdonú, vagy bérelt – a hatályos törvények és rendeletek által előírt szakhatósági engedélyekkel rendelkező – háttérkonyhával.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az érvényes működési engedélye másolatát, valamint adja meg a konyha címét, elérhetőségét.

  • A pályázó cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának nem lehet 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé.
Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának nincs 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a belső rendszerén keresztül ellenőrizze a nyilatkozat valóságtartalmát.


Fizetési mód: Vállalkozó a catering szolgáltatás díjáról teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE, a teljesítés időpontjától számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Hertelendy Lilla, oktatásszervező SZTE GTK Dékáni Hivatal, tel: +36 (62) 546-901, +36 (62) 544-000/6901

email: Hertelendy.Lilla@eco.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 144 000,-Ft+ÁFA