Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ02825
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE BTK Dékáni Hivatal részére „Könyvkiadói szolgáltatás a hozzá kapcsolódó nyomdai munkák elvégzésével.”
2013. november 27.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ02825

Ajánlattételi határidő: 2013. december 04 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötéstől számított 60 naptári nap.

A beszerzés rövid ismertetője:

A beszerzés ismertetése:

Papp Sándor: Török szövetség – Habsburg kiegyezés. A Bocskai-felkelés történetéhez c. kötet kiadása az alábbiak szerint:

· olvasószerkesztő,

· szerkesztés,

· szerzői korrektúrára kiadás

· átvezetés,

· tipográfiai tervezés,

· tördelés, fedélterv, nyomtatás,

· országos terjesztés.

 

Az SZTE-t illető tiszteletpéldányok száma: 50.

Figyelem!!! Az 500 példány könyvből 450 példány marad a nyertes kiadónál országos terjesztés céljából, a fennmaradó 25-25 db tiszteletpéldányt a kiadó köteles átadni a Szegedi Tudományegyetem Történeti Intézet és a Károli Gáspár Református Egyetem Történeti Intézet részére.

 

A könyv műszaki specifikációja:

Darabszám: 500 példány

Méret: 158x226 mm (vágott B/5)

Belív: 380 oldal, fekete-fehér, 80 g – 10 oldal fekete-fehér melléklet

Sokszorosítás: ofszet papír

Borító: 250 g műnyomó, 4+0 szín, matt fóliázva

Kötéssel: ragasztókötés, kartonált

 

Az Ajánlatkérő rendelkezésére álló bruttó keretösszeg: 400.000,- Ft



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

1. Ajánlattevő rendelkezzen országos terjesztésre kiépített széles hálózattal. Ajánlattevő álljon szerződéses kapcsolatban minden országos bolthálózattal rendelkező terjesztővel, így a Libri Könyvkereskedelmi Kft.-vel, a Pécsi Direkt Kft.-vel, a Líra és Lant Kereskedelmi Kft.-vel, és a Bookline/Shopline Internetes Áruházzal.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy szerződéses kapcsolatban áll a felsorolt országos bolthálózattal rendelkező terjesztőkkel. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a bírálat során bekérje a szerződések másolatát a nyilatkozat valódiságtartalmának az ellenőrzésére.

 

2. Ajánlattevőnek vállalnia kell, hogy a könyvsorozat kötetét terjesztői hálózata és kapcsolatai révén - nagykereskedése, saját könyvesboltja és webáruháza útján - a hazai szakmai közönség és a felsőoktatás számára megismerteti és hozzáférhetővé teszi, különös tekintettel a kora újkori magyar történeti kutatásokkal foglalkozók körében.

 

3. Ajánlattevővel szemben elvárás, hogy könyvesboltot működtessen Budapest frekventált helyén.

Igazolási mód: Könyvesbolt címének, elérhetőségének megadása.

 

4. Ajánlattevőnek igazolnia kell, hogy legalább 4 hazai felsőoktatási intézménnyel élő könyvkiadási szerződése van.

 

5. Ajánlattevőnek igazolnia kell, hogy a 2012-es évben legalább 80 kötetet adott ki a humán –és társadalomtudományok terén.

 

6. Tekintettel arra, hogy a kiírás tárgyát képező könyv „Károli Könyvek” könyvsorozat következő darabja, ezért Ajánlattevő csatoljon referencia nyilatkozatot az elmúlt 1 év során legalább 1 db könyv megjelentetéséről, országos terjesztéséről, amely a könyvsorozat részét képezi.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

 

Bírálati szempontok:

A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás.

Az ajánlati árat a kiírás tárgyát képező könyvek elkészítésére, kiadására, országos terjesztésére az Ajánlatkérő által fizetendő összegre nettó Ft+Áfa formában kérjük megadni.

Ajánlatkérő ezen megadott bruttó összeget fogja értékelni.

A 500 db könyv elkészítésének, kiadásának, országos terjesztésének a fenti összegen túli finanszírozásáról Ajánlattevő köteles gondoskodni.

Tiszteletpéldányok száma: 50.

 

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a kiírás tárgyát képező 500 db könyv elkészítéséről, kiadásáról, országos terjesztéséről a megajánlott összeggel 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE teljesítésigazolást követően, a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Papp Sándor dr., egyetemi docens SZTE BTK Történeti Intézet Középkori és Kora Újkori Magyar Történeti Tanszék, tel: +36 (62) 544-151, +36 (62) 544-000/4151, +36 (62) 544-464, +36 (62) 544-000/4464

email: papps@hist.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: L Harmattan Könyvkiadó és Terjesztő Kft.
Nyertes ajánlati ár: 314 173,-Ft+ÁFA