Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ02859

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TTIK Ásványtani, Geokémiai és Kőzettani Tanszék (6722 Szeged, Egyetem u. 2.) részére 1-1 db Gyári szervizkit beszerzése és beépítése Struers DISCOPLAN-TS és PD-Force gépekbe.
2013. december 06.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ02859

Ajánlattételi határidő: 2013. december 17 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013 12. 20.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE TTIK Ásványtani, Geokémiai és Kőzettani Tanszék (6722 Szeged, Egyetem u. 2. részére 1-1 db Gyári szervizkit beszerzése és beépítése Struers DISCOPLAN-TS és PD-Force gépekbe.


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

További információk:

Ajánlattevő az ajánlatában a jótállási időt adja meg. (hónap)

Az ajánlati árban kérjük feltüntetni az anyagköltséget, javítási díjat, az egyéb szükségesnek tartott költségeket, a vállalt javítási határidőt.

A javítás során csak gyári alkatrészek, fogyóanyagok használhatóak fel.

 

Javítási helyszín:

Szegedi Tudományegyetem

TTIK Ásványtani, Geokémiai és Kőzettani Tanszék

(6722 Szeged, Egyetem u. 2.)

 

A készülék megtekinthető a SZTE TTIK Ásványtani, Geokémiai és Kőzettani Tanszéken Dr. Schubert Félix egyetemi adjunktussal történő előzetes időpont egyeztetéssel. (Tel.: 06-62/546-364; E-mail: schubert@geo.u-szeged.hu)

 

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

"Pályázó cég mutasson be a Struers németországi anyacégétől származó, hivatalos igazolást arról, hogy a szervizmunkát végző szakember részt vett a Struers cég által szervezett, a Struers berendezések szervízelését oktató képzésen (az eredeti igazolást postai úton az ajánlatkérő címére, ill. az ügyintézés meggyorsítása érdekében annak másolatát faxon vagy e-mailben elküldve)."

 

Szolgáltatás becsült nettó értéke: 120.000,-Ft

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás a fent megnevezett feladatok ellátására. Az ajánlati árat bruttó Ft formában kérjük megadni, mely árnak fedezetet kell nyújtania a fent meghatározott javítás munkadíjára, a javítás során felhasznált alkatrészek, segédanyagok költségére, a helyszínre történő kiszállás költségeire.

 

Ajánlatkérő az egyszeri javításra, mindösszesen megajánlott díjat fogja értékelni.

 

Fizetési feltételek: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, a SZTE TTIK Ásványtani, Geokémiai és Kőzettani Tanszék által igazolt teljesítést követően.

 

Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

TTIK Ásványtani, Geokémiai és Kőzettani Tanszék

(6722 Szeged, Egyetem u. 2.)


Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Schubert Félix dr., tudományos munkatárs SZTE TTIK Földrajzi és Földtani Tanszékcsoport Ásványtani, Geokémiai és Kőzettani Tanszék, tel: +36 (62) 546-364, +36 (62) 544-000/6364, +36 (62) 544-058, +36 (62) 544-000/4058

email: schubert@geo.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Struers Gmbh Magyarországi Fióktelepe
Nyertes ajánlati ár: 112 000,-Ft+ÁFA