Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ02913

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TTIK Szoftverfejlesztés Tanszék részére, „Redmine projekt-menedzsment eszköz használatának elsajátításához Edu Redmine kiegészítés kifejlesztése.”
2013. december 18.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ02913

Ajánlattételi határidő: 2014. január 06 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. Részteljesítés: 2014. január 30.; 2. Részteljesítés: 2014. április 30.; Végteljesítés: 2014. május 30.

A beszerzés rövid ismertetője:

A feladat a „Projektmenedzsment folyamatok IT támogatása” (Teljes kurzus 24 óra e-learn) tananyaghoz a nyílt forráskódú, szabadon felhasználható Redmine projekt-menedzsment eszköz egy olyan változatának (Edu‑Redmine) kifejlesztése, amely kifejezetten az eszköz használatának elsajátításához nyújt segítséget. A továbbfejlesztés lényege, hogy az oktató konfigurációkat állíthat össze, amely a Redmine alkalmazás működésére kétféleképpen gyakorol hatást:

  • Megjelenési szempontból bizonyos képernyő-komponenseket (feliratok, listaelemek, stb.) kiegészíthet figyelemfelhívó, magyarázó grafikai elemekkel, melyek megjelenését részletesen definiálhatja
  • Működési szempontból egyes vezérlő-komponensek (menüpontok, nyomógombok, stb.) működését befolyásolhatja, korlátozhatja (elsősorban letilthatja)

Mindezek segítségével lehetővé válik, hogy az alkalmazásnak csak azon részei legyenek elérhetők, amelyek adott projekt-menedzsment tananyag egy jól körülhatárolt részének, egy konkrét tanulási fázisnak megfeleltethetők. Ezen túl az elérhető részek kiegészítő - az eredeti alkalmazásban nem megtalálható - információt adó magyarázatokkal láthatók el.

Technológiai oldalról a Redmine rendszer ún. plugin-okkal könnyen bővíthető, jelenleg is több száz kiegészítő funkciót megvalósító plugin érhető el. Erre a technológiára alapozva az Edu‑Redmine kiegészítés is megvalósítható.

Első részteljesítés: 2014. január 30.

  • Az Edu-Redmine kiegészítő részletes rendszerterv elkészítése.
  • A működést meghatározó konfigurációs állomány tartalmi és formai elemeinek pontos definiálása.

Második részteljesítés: 2014. április 30.

  • A kiegészítő implementálása, tesztelése és dokumentálása

Végteljesítés: 2014. május 30.

  • Konkrét tananyag alapján minta-forgatókönyvek definiálása, illetve az ezeket megvalósító minta-konfigurációk elkészítése

Vállalkozó vállalja, hogy a kifejlesztett szoftver megoldást obfuszkálatlan forráskódként, a dokumentációt pdf formátumban adja át a Tanszék számára, lemondva annak mindennemű további jogáról.

 

Pályázati forrás: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0005, „Ágazati felkészítés a hazai ELI projekttel összefüggő képzési és K+F feladatokra" projekt.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a kiírás szerinti feladatokra mindösszesen nettó Ft+Áfa formában kérjük megadni. Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatással kapcsolatosan felmerülő költségre.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 3 év során teljesített legalább 2 db olyan különböző online, web alapú projekt-támogató értékesítéséről, melyek fejlesztésben meghatározó szerepet töltött be.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, továbbá a szolgáltatás tárgyát.

  • Ajánlattevő csatoljon technológiai leírást a megvalósításról (folyószöveg, programozási nyelvek és platformok megnevezése).


Fizetési mód: Vállalkozó a szerződéses időszak alatt teljesítés igazolás után, 2 db részszámla (első részszámla a bruttó vállalkozói díj 30%-áról, második részszámla a bruttó vállalkozói díj 40%-áról), majd a szerződés teljesítését követően 1 db végszámla (a bruttó vállalkozói díj 30%-áról) benyújtására jogosult, melyet a SZTE a teljesítés időpontjától számított 60 napon belüli fizetési határidővel átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Schrettner Lajos dr., adjunktus SZTE TTIK Informatikai Tanszékcsoport Szoftverfejlesztés Tanszék, tel: +36 (62) 546-728, +36 (62) 544-000/6728

email: schtt@inf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.