Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ02925

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Az SZTE GTK tantervében előadások rögzítése, videófelvétel készítése és digitalizálás a 2013/2014. tanév II. félévében.
2014. január 06.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ02925

Ajánlattételi határidő: 2014. január 13 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014. 02. 15. -2014. május 19.

A beszerzés rövid ismertetője:

Az SZTE GTK távoktatási programjában meghirdetett előadások, illetve a nappali tagozaton a Kornai János hozzájárulása a modern közgazdaságtanhoz c. kurzus előadássorozatának rögzítése, videófelvétel készítése és digitalizálás a 2013/2014. tanév II. félévében.


Az előadások rögzítése előadás naponként történik (távoktatás tagozaton szombati napokon, nappali tagozaton csütörtöki napokon 14-16-ig). A rögzítés az előadás menetét, a táblán/kivetítőn megjelenő információkat kövesse. A rögzített konzultációs napok előadásokra bontása, illetve a Kar által biztosított bevezető és záró kép hozzáillesztése. A kész videóanyagok a felvételt követő 3. munkanapon belül átadásra kerülnek ftp-n keresztül a megrendelőnek. A feladat ellátásához az ajánlattevőnek kell biztosítani minden technikai feltételt (mikroport, kép és hangrögzítő berendezés). Hasonló területen szerzett tapasztalat előnyt jelent.


A rögzített előadásokkal kapcsolatos összes vagyoni és nem vagyoni szerzői jog az SZTE Gazdaságtudományi Kart illeti meg.

 

A kész videó fájl tulajdonságai:

 

Formátum: wmv

Videó:

képkocka szélessége: 720

képkocka magassága: 576

képkocka sebesség: 25 képkocka/másodperc

Audió

bitsűrűség: 54 kb/s

csatorna: sztereo

Hangminta-vételezési sűrűség: 44 kHz

 

Feladatellátás helye: SZTE előre meghatározott oktatási épülete

 

A szolgáltatás megrendelésének tervezett időtartalma:

2014. február 15 – május 19-ig


Árajánlat formája:_

-1x2 óra ár

-előzetes várható mennyiség:

távoktatás tagozaton: 2x4 óra, 1x4 óra

nappali tagozaton: 11x2 óra


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Számlázási cim:

Szegedi Tudományegyetem

Gazdaságtudományi Kar

6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.


Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Farkas Zsóka, oktatásszervező SZTE GTK Dékáni Hivatal, tel: +36 (62) 544-213, +36 (62) 544-000/4213

email: fzsoka@eco.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.