Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04241
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE által megrendezésre kerülő Szent-Györgyi Tanulmányi Verseny és a Szegedi Tudós Akadémia hallgatói és vendégei részére szállás biztosítása.”
2014. november 13.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04241

Ajánlattételi határidő: 2014. november 18 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014. november 28.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE által megrendezésre kerülő Szent-Györgyi Tanulmányi Verseny és a Szegedi Tudós Akadémia hallgatói, vendégei részére szállás biztosítása, az alábbiak szerint:

  • Időpont: 2014. november 28.
  • Szállás: Szeged belvárosában, tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen elhelyezkedő min. **** Hotel/Szálloda.
  • Éjszakák száma: 1 éjszaka (2014. november 28.)
  • Elhelyezés: tervezetten 41 db 3 férőhelyes szoba, tervezetten 122 fő számára (a lányokat és fiúkat nemenként elkülönítve kell elhelyezni)
  • Minden szobának kell rendelkeznie fürdőszobával, vagy tusolóval.
  • Ellátás: reggeli 2014. november 29-re.
  • Ajánlattevő köteles a megadott, tervezetten 122 főt 1 db ****Szállodában/Hotelben elhelyezni.

 

Pályázati forrás: TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0035, „Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja a Szegedi Tudományegyetemen„

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

Tervezett elhelyezés

Ajánlati ár

3 férőhelyes szoba a 3 fő részére reggelivel (nettó Ft/szoba)

 

Mindösszesen (nettó Ft/terv. 41 db szoba)

 

Áfa

 

Mindösszesen (nettó Ft/terv. 41 db szoba)

 

 

Ajánlatkérő a tervezett szobaszámra (1 éjszakára) mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni.

A megadott szobaszám (41 db) tervezett szám, ami változhat. Megrendelő a pontos szobaszámot (minimum 35 db, maximum 50 szoba) legkésőbb 2014. november 24-ig jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységár alapján a tényleges szobaszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges szobaszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni. Nyertes Vállalkozó a szobák díján felül jogosult leszámlázni az IFA-t, melynek díja 18 év felett, személyenként 450,- Ft/fő/éj. Felek az idegenforgalmi adóval érintett létszámot az eltöltött éjszakák számának megjelölésével együtt kötelesek a teljesítésigazolásban rögzíteni.


További információk:

Fizetési mód: A szolgáltatás díja teljesítésigazolást követően, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással.




Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Holecska Krisztián, PR-referens SZTE Rektori Hivatal Marketing és Kommunikációs Igazgatóság, tel: +36 (62) 544-070

email: holecska.krisztian@rekt.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Accor-Pannonia Hotels Zrt. (Novotel Szeged Szálloda), 6721 Szeged, Maros u. 1.
Nyertes ajánlati ár: 422 136,-Ft+ÁFA