Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04328


Az ajánlattételi felhívás egyik alkalmassági feltételként előírt pontjában elírás történt: Ajánlattevőnek nem szegedi székhelyű, hanem szegedi telephelyű fedett szerelő csarnokkal, karosszériás helyiséggel, és fényező kabinnal kell rendelkeznie.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „Szegedi Tudományegyetem által üzemben tartott gépkocsik teljes körű javítása, műszaki vizsgáztatása.”
2014. november 26.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04328

Ajánlattételi határidő: 2014. december 01 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződés aláírását követő 1 év. Amennyiben a teljesítés a szerződéses időszak alatt mindkét fél megelégedésére történik, és az 1 éves időszak lejártát megelőző 30 napig írásban történő elégedetlenségi megkeresés egyik fél részéről sem történik, úgy a szerződés automatikusan további 1 évig meghosszabbodik.

A beszerzés rövid ismertetője:

Szegedi Tudományegyetem által üzemeltetett gépkocsik teljes körű szervizelése, meghibásodása esetén azok autószerelő műhelyben történő szakszerű javítása – beleértve a gépkocsik karosszériájának teljes körű javítását, fényezését is – valamint felmerülő igény esetén műszaki vizsgáztatása.


Figyelem!!! A megbízó fenntartja magának azt a jogot, hogy egyes javítási feladatokat nem a szolgáltatóval végeztet.



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi táblázat kitöltésével kérjük megadni:

 

Ajánlati ár

(nettó Ft/óra)

Ajánlati ár (bruttó Ft/óra)

Súlyozás

Gépjárműszerelői –és elektromos munkák óradíja:

 

 

6

Karosszériás javítás óradíja:

 

 

3

Fényezés óradíja:

 

 

1

Ajánlatkérő a soronkénti munkákra megadott bruttó óradíjak súlyszámok alapján számított súlyozott mindösszesen összegét fogja értékelni a bírálat során.


További információk:

Alkalmassági feltételek:

  • Ajánlattevő rendelkezzen a szerződésben foglalt gépjárművek javítási munkáihoz szükséges hatósági engedéllyel.
  • Ajánlattevő rendelkezzen a gyártó által előírt karbantartási ciklushoz kötött munkavégzési előírásokkal, valamint a gyári időnormákkal és alkalmazza azt.
  • Ajánlattevő rendelkezzen a gyártó által kibocsájtott specifikus módosításokkal.
  • Képes legyen teljes körű hibakód és diagnosztika kiolvasására, nyomtatással.
  • Ajánlattevő rendelkezzen fék, lengéscsillapító, futómű, benzin –és dízel gázelemző készülékkel.
  • A javítás során legalább 2 árszintű alkatrész biztosítása szükséges az egyik gyári vagy azzal megegyező minőségű legyen.
  • Munkaidőben telefon, fax és e-mail elérhetőségi kapcsolatot kell biztosítani, valamint soronkívüliséget, előresorolást kérünk. Szükség esetén gépjármű hozom-viszem szolgáltatást kérünk biztosítani.
  • Ajánlattevő rendelkezzen legalább 5 éves vállalkozói gyakorlattal és minimum 1 éves autóflotta szervizelési tapasztalattal, referenciával.
  • Ajánlattevő legyen a birtokában minden olyan célszerszámnak, berendezésnek, számítógépes programnak, szakismeretnek és gyakorlatnak, amely az adott márkához tartozó gépkocsik gyári technológia szerinti karbantartásához, javításához szükséges.
  • Ajánlattevő vállalja a megbízó valamennyi gépjárműjének a teljes körű szervizelését, javítását, műszaki vizsgáztatását. Jelenleg az Egyetem üzemeltetésében az alábbi típusú gépkocsik vannak: Személygépkocsik: Audi A6, Skoda Super B, VW T5, Skoda Octavia, Opel Astra, Opel Vectra, Suzuki Ignis, Suzuki SX4, Citroen Berlingo, Toyota Hiace; Ford Tranzit, Mazda E 2200, IVECO, Opel Movano, Seat Inca, Toyota Dyna, Peugeot Partner, IVECO autóbusz.
  • Ajánlattevő rendelkezzen autószerelő, gépjármű-technikus, autóvillamossági szerelő, karosszéria lakatos, valamint gépjármű fényező szakemberrel.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy megfelel a fenti 11 alkalmassági feltételnek.

  • Ajánlattevő rendelkezzen személy –és tehergépkocsik javításához szükséges, a gépkocsiknak megfelelő méretű szegedi telephelyű fedett szerelő csarnokkal, valamint karosszéria javítására alkalmas, előírásoknak megfelelő szegedi telephelyű helyiséggel, és a fényezéshez az előírásoknak megfelelő szegedi telephelyű fényező kabinnal.

Igazolási mód: Ajánlattevő adja meg a szerelőcsarnok, valamint a karosszériás javítások szegedi címét és elérhetőségét. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a megadott címen/címeken helyszíni bejárás alkalmával ellenőrizze szüksége feltételek rendelkezésre állását!

  • A műhely vezetőjének legyen mester és/vagy mérnöki szakirányú végzettsége.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatoljon a cégéről szakmatörténeti bemutatót, valamint csatolja a műhelyvezető mester és/vagy mérnöki szakirányú végzettségét igazoló oklevél másolatát.

Fizetési feltételek: Vállalkozó minden egyes javítást követően, a kiállított munkalap alapján számlát állíthat ki, melyet a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, átutalással fizet ki. Vállalkozó az egyes munkákra adott óradíjait a szerződés időtartama alatt nem változtathatja meg. Vállalkozó köteles a megadott óradíjai alapján az egyes javításokat követően a javítás tényleges időtartamának megfelelően elszámolni. A javítás tényleges időtartama a munkalapon kerül rögzítésre. Vállalkozó az óradíjain felül jogosult leszámlázni a javítás során felhasznált anyagokat, alkatrészeket, melyek szükségességéről és áráról előzetesen köteles egyeztetni a megrendelővel.




Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Sári Lajos, irodavezető-helyettes SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda Szállítás, tel: +36 (62) 544-327, +36 (62) 544-000/4327, +36 (62) 545-609, +36 (62) 544-000/5609

email: sari.lajos@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: T-Z Autószervíz Kft., 6724 Szeged, Pulcz u. 33.
Nyertes súlyozott ajánlati ár: 40 000,-Ft+ÁFA

Nyertes ajánlati árak:

Gépjárműszerelői –és elektromos munkák óradíja: 4.000,- Ft+ÁFA/óra

Karosszériás javítás óradíja: 4.000,- Ft+ÁFA/óra

Fényezés óradíja: 4.000,- Ft+ÁFA/óra