Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04322
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás keretében indított harmincnegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2014. november 26.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04322

Ajánlattételi határidő: 2014. november 19 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2014. november 28.; 2. részajánlati kör: 2014. december 11.; 3. részajánlati kör: 2015. január 08.; 4. részajánlati kör: 2014. december 12.; 5. részajánlati kör: 2014. november 29.; 6. részajánlati kör: 2014. december 09.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „em. Prof. Dr. Martonyi János székfoglaló előadását követő fogadás”
  • Időpont: 2014. november 28.
  • 2014. november 28-án tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez a szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK épület, társalgó - Szeged, Tisza L. krt. 54. III. em.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *3 féle meleg főétel: marhapörkölt galuskával, rántott csirkemell töltve burgonyapürével és rizzsel, vegetáriánus főétel; *savanyúság: csemegeuborka; *desszert: mini zserbó és mini puncs szelet; *0,5 l/fő hűtött ásványvíz (szénsavas és mentes); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín és édesítőszer (nem termoszos); *1 pohár/fő pezsgő (Törley száraz, édes és alkoholmentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „ÁJTK 2014. évi nyugdíjas találkozója”
  • Időpont: 2014. december 11.
  • 2014. december 11-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 20 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez a szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK épület, társalgó - Szeged, Tisza L. krt. 54. III. em.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *2 féle meleg főétel: marhapörkölt galuskával, rántott csirkemell sajttal-sonkával töltve burgonyapürével; *savanyúság: csemegeuborka. Innivalót a Vállalkozónak nem kell biztosítania!
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „ÁJTK Újévi fogadás”
  • Időpont: 2015. január 08.
  • 2015. január 08-án tervezetten 14:00 órától 1 alkalommal svédasztalos állófogadás lebonyolítása tervezetten 110 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez a szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK épület, társalgó - Szeged, Tisza L. krt. 54. III. em.
  • Svédasztalos állófogadás: *2 féle meleg főétel: lencsefőzelék, 3 db/fő főtt frankfurti virsli mustárral, ketchuppal, és tormával; *kenyér és hotdogkifli; *0,5 l/fő hűtött ásványvíz (szénsavas és mentes); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín és édesítőszer (nem termoszos); *1 pohár/fő pezsgő (Törley száraz, édes és alkoholmentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE GYTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Évbúcsúztató, 2014”
  • Időpont: 2014. december 12.
  • 2014. december 12-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 150 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez a szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE GYTK Dékáni Hivatal – Szeged, Zrínyi u. 9.
  • Szendvicsebéd: *4 féle hideg saláta: francia saláta, majonézes burgonya saláta, majonézes cékla saláta, görög saláta; *5 db/fő mini szendvics 0,5 kg-os kiszerelésű, friss formakenyérből, legalább 4 féle: libamájas, szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus (körözöttes, sajtos); *7 dkg/fő vegyes édes apró sütemény (mini rétesek, zserbó, gyümölcsös szelet); *1 pohár/fő pezsgő (Törley: félszáraz, édes); *1 adag/fő frissen főzött kávé, hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE Rektori Hivatal, Marketing és Kommunikációs Igazgatóság részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Szent-Györgyi Tanulmányi Verseny”
  • Időpont: 2014. november 29.
  • 2014. november 29-én tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 150 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Általános Orvostudományi Kar Oktatási Épület - Szeged, Dóm tér 13.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004 pályázat Képzésfejlesztés alprojekt részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Regionális felsőoktatási és felnőttképzési együttműködés a munkaerő piaci sikeresség érdekében II.” workshop
  • Időpont: 2014. december 09.
  • 2014. december 09-én tervezetten 14:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 40 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal - Szeged, Dugonics tér 13.
  • Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: tartalmaznia kell vegetáriánus szendvicset is) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima,sajtos); *2 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a hat részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati források:

  • 5. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0035, „Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja a Szegedi Tudományegyetemen” projekt.
  • 6. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004, „Harmadik generációs összehangolt szolgáltatási portfólió és irányítási rendszer kialakítása, valamint stratégiai jellegű optimalizálás megvalósítása közösségi típusú felsőoktatási együttműködés formájában Dél-Kelet Magyarországon.” projekt.


Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1. (alanyi adómentes)
Nyertes ajánlati ár: 124 800,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1. (alanyi adómentes)
Nyertes ajánlati ár: 30 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1. (alanyi adómentes)
Nyertes ajánlati ár: 115 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 247 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 187 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 52 000,-Ft+ÁFA