Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04449
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás keretében indított harmincnyolcadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2014. december 18.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04449

Ajánlattételi határidő: 2014. december 05 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2014. december 16.; 2. részajánlati kör: 2014. december 16.; 3. részajánlati kör: 2014. december 9.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE JGYPK Szakképzési Központ részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A felsőoktatási szakképzések és a felnőttképzési tevékenység kooperációja, értékelése” c. workshop
  • Időpont: 2014. december 16.
  • 2014. december 16-án tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 26 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE JGYPK JUGYU KLUB - Szeged, Hattyas sor 10.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, és sertésből készült ételt is); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő (termoszos) tejszínnel; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, linzer); *10 dkg/fő pogácsa (tepertős, sajtos); *0,5 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen); *1 pohár/fő pezsgő (Törley, vagy BB); 0,1 l minőségi bor/fő (vörös, és rose vegyesen, nem asztali minőségű). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Projekt konferencia – MENTOR(h)ÁLÓ 2.0 PROGRAM”
  • Időpont: 2014. december 16.
  • 2014. december 16-én tervezetten 10:00 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 50 fő részére, tervezetten 11:45 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 100 fő részére, valamint tervezetten 13:00 órától svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE JGYPK Főépület - Szeged, Boldogasszony sgt. 6.
  • Kávészünet I.: *5 dkg/fő vegyes sós sütemény – nem zacskós (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet II.: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; mini isler, mézes); *10 dkg/fő vegyes sós sütemény – nem zacskós (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé és tea vegyesen hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos), citromlé; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos szendvicsebéd: *10 dkg/fő hideg saláták (2 féle saláta: pld.: orosz hússaláta, francia saláta); *4 db mini szendvics/fő bagettből (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vega: padlizsánkrémes, tojáskrémes, körözöttes); *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl. zserbó, mini isler, mézes); *1 adag/fő frissen főzött kávé, tea vegyesen hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos), citromlé; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Tanulmányi és Információs Központ részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „SZTE TIK Jubileumi Ünnepség”
  • Időpont: 2014. december 9.
  • 2014. december 09-én tervezetten 12:00 órától 2 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK Nagyelőadó terem – Szeged, Ady tér 10.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás (pármai), vegetáriánus (sajtok: camamber, mozzarella) 0,5 kg-os kiszerelésű teljes kiőrlésű bagettből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); 10 dkg/ fő sós vegyes pogácsa, *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles biztosítani az asztalok kasírozását, és az asztali dekorációt (virág dísz).
  • Ajánlattevő köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a három részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás:

  • 2. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0008, „Mentor(h)áló 2.0 Progam” projekt.


Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 59 800,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 165 750,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 120 000,-Ft+ÁFA