2024. április 27., szombat English version
Archívum  --  2008  --  2. szám - 2008. február 4.  --  Sport
Egy százalék az egyetemi kosárlabdázásért
A Szegedi Deákok Kosárlabdázó Egyesülete városunk egyik legnagyobb utánpótlás-egyesülete. Célunk, hogy egy amatőr alapokon nyugvó, de professzionális szervezettségű egyesületet működtessünk, melynek élén egy férfi NB I/B csoportos egyetemi csapat áll. Szeretnénk megteremteni a játéklehetőséget azoknak a junior korosztályból kinövő játékosoknak, akik a sportot és a tanulást fontos és összeegyeztethető céljuknak tekintik. Az NB II-es bajnoki cím után 2007 őszétől az SZTE-Szedeák az NB I/B csoportjában szerepel. A felnőttcsapat játékosa kizárólag az SZTE-vel hallgatói jogviszonyban álló vagy állt személy, illetőleg a Szedeák utánpótláscsapataiban korábban szerepelt játékos lehet.
Azért fordulunk segítségért önökhöz, mert szükségünk van a támogatásukra. A folyamatosan emelkedő költségeink mellett egy utánpótlás-játékos foglalkoztatására, versenyeztetésére átlagosan évi 140 000 forintot költünk. Ennek kevesebb mint felét tudjuk a szülőktől elkérni, a különbözet fedezetére szolgáló pályázati rendszerek forrásai pedig gyakorlatilag elapadtak. További működésünk biztosítására újabb forrásokat kell találnunk. Nagyon bízunk benne, hogy kérésünk meghallgatásra talál, s ön az adója 1 százalékát erre a célra fogja kiutaltatni.
Minden szimpatizánsunknak lehetősége van – többletköltség nélkül – a szegedi férfi kosárlabdázás fennmaradásának támogatására.
Az összevont adóalap utáni, a kedvezmények levonása után fennmaradó befizetett adójának 1 százalékáról rendelkezhet a Szegedi Deákok Kosárlabdázó Egyesülete javára.
Ha ön önadózó, akkor ehhez mindössze annyi szükséges, hogy rendelkező nyilatkozatoton kedvezményezettként a Szegedi Deákok Kosárlabdázó Egyesületét jelölje meg, az egyesület adószáma: 19085823-2-06. A nyilatkozatott egy olyan borítékba helyezze el, melyen kizárólag az ön neve, lakcíme és adóazonosító jele szerepel, és ezt az adóbevallásával együtt az APEH-hoz juttassa el.
Abban az esetben, ha az ön munkáltatója vállalja a bevallás elkészítését, vagy ön az adóhatósági megállapítást kéri, úgy a lezárt borítékban elhelyezett rendelkező nyilatkozatot munkáltatójához kell eljuttatnia, aki köteles azt az APEH-hoz megküldeni. Ebben az esetben a nyilatkozat érvényességéhez az is szükséges, hogy a borítékot a ragasztott felületére átnyúlóan saját kezűleg aláírja!
Kérünk minden szimpatizánsunkat, hogy személyi jövedelemadójának 1 százalékával támogassa egyesületünket, ezzel is segítve a gyermekek egészséges, sportszerű életre neveléséért folytatott munkánkat. Köszönjük!
Kardos Péter
egyesületi elnök

Sport1_230x154.png

Címkék

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szorgalmi időszak 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Education period 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak a 2023-2024/2. félévben
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.
  • 2023/2024-II. félév Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.

Gyorslinkek

Bezár