kiemelt_potfelveteli_2018

Pótfelvételit hirdet a Szegedi Tudományegyetem

Az SZTE tíz kara és Tanárképző Központja hirdet pótfelvételit alap, mester, osztatlan és felsőoktatási szakképzéseken. Azok, akik nem nyertek felvételt, vagy nem is jelentkeztek felsőoktatási intézménybe, 2018. augusztus 6-ig jelentkezhetnek az SZTE képzéseire.

A 2018/2019-es tanévben a már felvételt nyert több mint 5800 új hallgató mellé további elsőéveseket vár a Szegedi Tudományegyetem. Pótfelvételit hirdet az Állam-és Jogtudományi Kar, a Bölcsészettudományi Kar, az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar, a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar, a Gazdaságtudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar, a Mérnöki Kar, a Mezőgazdasági Kar, a Természettudományi és Informatikai Kar, az Általános Orvostudományi Kar és az SZTE Tanárképző Központja.

 

A Szegedi Tudományegyetem több mint 200 alap, mester, osztatlan és felsőoktatási szakképzésen, nappali és levelező tagozaton valamint távoktatási formában kínál pótfelvételi lehetőséget, önköltséges képzésekre. A legtöbb szakon a Bölcsészettudományi Kar, a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar és a Tanárképző Központ hirdet pótfelvételit.

 

A meghirdetett szakok listája az SZTE pótfelvételi oldalán érhető el.

A pótfelvételi jelentkezési útmutató itt olvasható.

 

A 2018. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárás keretében már csak egy helyet lehet megjelölni. Jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, a felvi.hu E-felvételi felületén, legkésőbb 2018. augusztus 6-ig. A pótfelvételi során azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel, vagy idén még nem jelentkeztek felsőoktatási intézménybe.


SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Hell_Molli_felveteliHell Molli - TKK, angol-média

Továbbtanulásnál az elsődleges célom az SZTE volt. Jókat hallottam az intézményről és a szülővárosomhoz is közel van. Jól érzem itt magam, elégedett vagyok a képzéssel, különösen azért, mert előre elkészített órarenddel segítenek minket. Egyik kedvenc helyem az egyetemi könyvtár, ahol a tanulmányokhoz szükséges könyveket megtalálom. Az SZTE 21. századi egyetem, tetszik, hogy a TIK-ben ingyenesen használhatom a számítógépeket és a legtöbb egyetemi épületben van free Wifi.



Juhasz_Zsolt_kiemeltJuhász Zsolt - GTK, gazdálkodási és menedzsment

Azért választottam Szegedet, mert hiába nagy egyetemvárosról van szó, mégis nagyon otthonosnak éreztem a hangulatát minden korábbi látogatásom során. Nagyon jó, hogy minden közel van a városban, és egy-egy jó buli után egyszerűen hazajuthatok. Nagyon jó a közösség is itt, mindenki nagyon barátságos.


További hallgatói vélemények >>>