Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PM02716
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Az SZTE Onkoterápiás Klinikán ( 6720 Szeged , Korányi fasor 12.,hrsz.: 3729 ) 025,026-os irodahelyiségeiben könnyűszerkezetes galéria kialakítása.
2013. november 07.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PM02716

Ajánlattételi határidő: 2013. november 19 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A munkaterület átadást követő 25 munkanap

A beszerzés rövid ismertetője:

A jelenlegi nagy magasságú irodahelyiségekbe az archív dokumentációk tárolására könnyűszerkezetes galéria épül.


Az építési munkára a Csongrád Megyei Kormányhivatal VI-P-001/371-7/2012 számon 2012 november 12-én jogerőssé vált építési engedélyt adott.


A kiviteli terveket Kövesdi Krisztián építész, és az EGALYT kft (statika) készítették , amikben foglaltak a kivitelezésre kötelező érvényűek.


A szerkezeti anyagokat, külön pályázatban beszerezve az SZTE bocsátja rendelkezésre. Ez azt jelenti, hogy az acélszerkezeti tervben meghatározott szerkezet alapanyagai az Ajánlattevő által meghatározott műhelybe ( telephelyre ) lesznek leszállítva a munkaterület átadással egyidejűleg. Megbízó a kivitelezéshez tervezői művezetést biztosít.


Vállalkozó feladatai az alábbiak :


A 026-os helyiségben a fűtéscsövek szakszerű áthelyezése a szemközti oldalra a csatlakozási pontok megtartásával,a járulékos bontási és helyreállítási munkák elvégzésével.


A szerkezeti elemek ( oszlopok, konzolok, gerendák, trapézlemez, korlát …) leszabása illetve leszabatása , helyszínre szállítása, szerelése,és felületvédelme.


A beépítés után a helyiségekben szükségessé váló javítások elvégzése.


A galéria járófelületének betonyp lapokból történő kialakítása és a szerkezet tűz gátló gipszkartonnal történő burkolása.


A kivitelezés működő egészségügyi intézményben zajlik, ezért a munkavégzés a Klinikával szorosan egyeztetetten, a betegellátás lehető legkisebb mértékű zavarásával történhet.


Az árajánlatnak tartalmaznia kell a megvalósítással kapcsolatos összes költséget.

 

Helyszíni bejárás: 2013-11-11. 10 óra , találkozó :Onkoterápiás Klinika ( Szeged, Korányi fasor 12. ) főbejárat

 

Az árajánlat főösszesítőjén 5% tartalékkeretet kérünk szerepeltetni.

 

A Vállalási árat a következő formában kérjük megadni:

Nettó összeg:..…………………,- Ft

tartalékkeret 5%: ……………....,-Ft

nettó összesen:…………………,-Ft

ÁFA 27%: ..…………………,- Ft

Bruttó összeg: ..…………………,- Ft

 

A nyertes pályázó 1 végszámlát nyújthat be a sikeres műszaki átadás-átvételt követően.

A számla fizetési határideje 60 naptári nap.

Megrendelő előleget nem fizet.



Letölthető állományok:
Építési szerződés webrás építési engedélyes.doc
Általános szerződéses feltételek új.doc
Acélszerkezet_terve_20130924.pdf
Függőleges_01.jpg
Galéria korlát.pdf
Galéria_stat_KT_műleírás.pdf
Onkoterápia galéria engedélyezési terv.pdf
Onkoterápia galéria építési engedély.pdf

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Vincze Csaba, főmunkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-605, +36 (62) 544-000/5605

email: vincze.csaba@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Treffer Kft. (Szeged, Kolozsvári tér 4.)
Nyertes ajánlati ár: 2 098 426,-Ft+ÁFA