Bezár

SZTEhírek

Kardi_Angyalai_V_3.0_2024.04.05.

Hetedik helyezést értek el a Kardi angyalai az ápolás szakmai versenyen

Hetedik helyezést értek el a Kardi angyalai az ápolás szakmai versenyen

2024. április 09.
1 perc

2024. április 5-én rendezték meg a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara ápolás szakmai versenyének országos döntőjét. A versenyen 20 csapat vett részt az ország minden régiójából.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A magas színvonalú szakmai vetélkedőnek Budapesten a Lurdy Rendezvény- és Konferenciaközpont adott otthont. Az egész napos megmérettetésen elméleti és gyakorlati feladatokat is meg kellett oldani a szakdolgozóknak. Csongrád-Csanád vármegyét a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Belgyógyászati Klinika, Kardiológia Centrum, non-invazív kardiológia osztályának "Kardi angyalai v3.0" fantázianevű, 4 fős csapata képviselte.

A többfordulós versengésen elméleti- és gyakorlati tudásukat, valamint váratlan helyzetek megoldásához szükséges kreativitásukat is bizonyítani kellett az ápolóknak. A Kardi-angyalai – bár még csak első alkalommal indulhattak az országos szakmai versenyen –, máris az előkelő 7. helyezést zsebelhették be a megmérettetésen.

Kozma Judit, Böröcz Beatrix, Zadravecz Emma és Kovács Kitti Mária ápolók kiváló teljesítményük elismeréseként okleveleket és pénzjutalmat is kaptak a kamarától. Szeretettel gratulálunk!

SZTEinfo

A boítóképen (balról-jobbra): Kovács Kitti Mária, Böröcz Beatrix, Zadravecz Emma és Kozma Judit.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek