Bezár

Internet

Még egy napig lehet jelentkezni pótfelvételire

Még egy napig lehet jelentkezni pótfelvételire

2019. augusztus 06.
1 perc

Ketyeg az óra a felsőoktatási felvételiről lemaradóknak. A Szegedi Tudományegyetem több mint 180 képzésen hirdetett pótfelvételit. Csak a gépészmérnöki képzésen lehet már állami ösztöndíjas helyre felvételt nyerni.

A Szegedi Tudományegyetem 11 kara és Tanárképző Központja hirdetett pótfelvételit alap, mester, osztatlan és felsőoktatási szakképzéseken. Ez az eljárás holnap ér véget, a ponthatárokat pedig augusztus 26-án hozzák nyilvánosságra.


A pótfelvételi során már csak egyetlen képzés jelölhető meg, valamint csak azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel a július 24-én zárult általános eljárásban, vagy idén egyáltalán nem is jelentkeztek felsőoktatásba.


A Szegedi Tudományegyetem több mint 180 alap, mester, osztatlan és felsőoktatási szakképzésen, nappali és levelező tagozaton valamint távoktatási formában kínál pótfelvételi lehetőséget. A pótfelvételi során – a Mérnöki Kar Orosházán meghirdetett gépészmérnök szakjától eltekintve – kizárólag önköltséges képzések indulnak. A legtöbb szakon a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar, a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar, illetve a Természettudományi és Informatikai Kar hirdet pótfelvételit.


Link: szegedma.hu

 

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek