Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó

Sajtómeghívó

2013. szeptember 16.
1 perc

Szeptemberben kezdetét veszi az SZTE Tehetségpont által szervezett tudománynépszerűsítő előadás-sorozat, a Science Café. Az első előadásra szeptember 19-én 18 órától kerül sor.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tisztelt Szerkesztőség, Tisztelt Újságíró!

 

Szeptemberben kezdetét veszi az SZTE Tehetségpont által szervezett tudománynépszerűsítő előadás-sorozat, a Science Café. A Science Café keretében a Szegedi Tudományegyetem oktatói és doktoranduszhallgatói tarthatnak tudománynépszerűsítő előadásokat – a szervezők szeretnék előmozdítani a tudomány és a nagyközönség közötti társadalmi párbeszédet a közérthető formában előadott tudományos témák megvitatásán keresztül. Lézerek, a járványok matematikája, állati eredetű gyógyszerek és az ősmaradványok legendái – csak néhány kulcsszó az őszi félév tematikájából. Az előadásoknak a Szent-Györgyi Albert Agóra Informatórium és a Nagylabor ad helyet.

 

Az első előadásra szeptember 19-én 18 órától kerül sor.

 

A sorozat keretében, a november 21-i Science Café-előadáson az SZTE Tehetségpont hat új vállalati ösztöndíját is átadja majd.

 

Az előadás-sorozat pontos programját mellékeljük; kérjük, adjanak hírt róla, és az előadásokra tisztelettel invitáljuk a sajtó munkatársait is!

 

A programmal kapcsolatban további információ: Bóka János koordinátor (20/583 1673, boka@juris.u-szeged.hu)


A Science Café őszi programjai itt megtekinthetők


Tisztelettel:

 

Arany Mihály

sajtóreferens

SZTE Tehetségpont

aranym.uni@gmail.com

20/219-8858

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek