Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - SZTE Tavaszi Állásbörze

Sajtómeghívó - SZTE Tavaszi Állásbörze

2018. április 03.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem tisztelettel meghívja Önt az SZTE Tavaszi Állásbörzére és az SZTE Alma Mater Díj átadó ünnepségére 2018. április 5-én, csütörtökön 9:00 órára. Helyszín: Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ (Szeged, Ady tér 10.)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Április 5-én ismét várja az SZTE Tavaszi Állásbörze az egyetem hallgatóit, diplomásait és minden olyan már szakmai tapasztalattal rendelkező érdeklődőt, aki tájékozódni szeretne a szegedi egyetem nyitott pozíciókat kínáló partnereiről. A régió legnagyobb álláskeresési fórumán, több mint 70 kiállító, köztük regionális vállalkozások, az ország legnagyobb cégei, valamint munkaerő-közvetítők és tanácsadók várják az érdeklődőket. A látogatók közvetlenül a vállalatok szakembereitől informálódhatnak arról, hogy a munkaadók milyen elvárásokat támasztanak az álláskeresőkkel szemben.

 

Az SZTE Tavaszi Állásbörze 9:00 órakor kezdődő megnyitóján adják át az SZTE Alma Mater Díjat, amelyet a Szegedi Tudományegyetem öregdiák szervezete minden évben azon cégnek ítél, amely az SZTE-vel szoros tudományos és/vagy szakmai kapcsolatot ápol, támogatja céljainak megvalósítását és kiemelt foglalkoztatója a Szegeden végzett hallgatóknak. A díjat Prof. Dr. Szabó Gábor rektor, Dr. Fendler Judit kancellár és Prof. Dr. Görög Márta az SZTE Alumni ügyekért felelős rektori megbízottja adják át.


Az eseményre tisztelettel várjuk a sajtó képviselőit.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek