Bezár

Hírarchívum

Környezetvédelmi képzéseket kínál az SZTE ÁJTK

Környezetvédelmi képzéseket kínál az SZTE ÁJTK

2014. január 14.
2 perc

Keresztféléves környezetvédelmi szakjogász, valamint jogi szakokleveles környezetvédelmi szakemberképzést indít a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara. Mindkét képzésre 2014. január 31-ig lehet jelentkezni.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara két keresztféléves képzést is kínál környezetvédelemhez kapcsolódóan.

 

A környezetvédelmi szakjogász képzés olyan szakirányú továbbképzés, amelynek során a hallgatók megismerhetik a környezetvédelmi jogot, illetve a területhez kapcsolódó jogi és határtudományi területeket. Ezek birtokában a gazdasági szféra különböző területein, a közigazgatásban, a hatósági jogalkalmazásban, az igazságszolgáltatásban tudnak elhelyezkedni, valamint a környezetvédelmi társadalmi mozgalmakban is vállalhatnak jogászi feladatokat. A képzési idő 3 félév + egy félév szakdolgozat és záróvizsga. A felvétel előfeltétele a jogász szakképzettség, a végzett hallgatók Környezetvédelmi szakjogász oklevelet kapnak. Jelentkezési határidő: 2014. január 31.

A képzés leírása és a jelentkezési lap itt található

 

A jogi szakokleveles környezetvédelmi szakember szakirányú továbbképzés a környezetvédelmi jog és a kapcsolódó jogi és határtudományi területeken biztosítja mindazon ismeretek megszerzését, amelyek a gazdasági szféra különböző területein, a közigazgatásban, illetve hatósági jogalkalmazásban, az igazságszolgáltatásban és a környezetvédelmi társadalmi mozgalmakban eljáró jogász és más szakképzettségű szakemberek számára szakmailag megalapozott munkavégzést tesznek lehetővé. A jelentkezés előfeltétele gazdaságtudományi, műszaki, agrár, természettudományi képzési területen alapképzésben szerzett oklevél és szakképzettség, illetve a fenti képzési területeken szerzett főiskolai vagy egyetemi végzettség. A képzési idő 3 félév + egy félév szakdolgozat és záróvizsga. A végzett hallgatók Környezetvédelmi jogi szakjogász oklevelet kapnak. Jelentkezési határidő: 2014. január 31.

 

A képzés leírása és a jelentkezési lap itt található

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek