SZTE Info

amerikai_nagykovet_20181012

Szegedre látogatott az amerikai nagykövet

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete David B. Cornstein október 12-én látogatott Szegedre. A diplomata találkozott a Szegedi Tudományegyetem képviselőivel és ellátogatott az American Corner-be.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

David B. Cornstein nagykövet a Szegedi Tudományegyetem és Szeged Város vezetésével is találkozott. A Városházán Szeged kulturális és üzleti életéről tájékozódott.


AMB_SzegedEzt követően az American Corner Szegedben 25 lelkes középiskolai tanulóval beszélgetett – többek között – az üzleti sikerekről és a tanulás fontosságáról. A találkozó alkalmával köszönetet mondott az American Corner működtetésében közvetlenül együttműködő Szegedi Tudományegyetem és Szent-Györgyi Albert Agóra igazgatóinak is.


SZTEinfo

Fotó: Németh Attila / Amerikai Nagykövetség

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2019. január 09.

SZEM_2018_dekanok_nyito

Mi a szegedi egyetem küldetése? A 2000-ben született 12 karú szegedi universitas kari vezetőinek válaszai az SZTE honlapján a Pillanatfölvétel a dékánoktól interjúsorozatban olvashatóak. Ezekre épül a Szegedi Egyetem Magazin alábbi összeállítása, amely az SZTE 12 karának hasonlóságait, az összetartó és előre vivő erőket villantja föl.

SZTEtelevízió

2018. szeptember 14.

tanevnyito_2018

A nemzeti hagyományok ápolásának jelentőségéről és az értelmiséggé válás összetettségéről is szó esett a hazai felsőoktatási intézmények 2018-2019. tanévét megnyitó, a Szegedi Tudományegyetemen rendezett ünnepségen. Az SZTE új rektora, a kormány két képviselője és Szeged polgármestere köszöntötte az elsőéves hallgatókat.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *