Bezár

Hírarchívum

Mentorhalo

Kezdődik a Mentor(h)áló őszi programsorozata Szegeden

Kezdődik a Mentor(h)áló őszi programsorozata Szegeden

2023. szeptember 07.
2 perc

Kilenc előadásból áll a Mentor(h)áló őszi programsorozata, amely szeptember 7-től december 12-ig tart Szegeden, az IH Rendezvényközpontban. Olyan népszerű előadókat hallgathat meg a közönség, mint például Görög Ibolya protokoll szakértő, Kepes András író vagy Dr. Bánki György pszichiáter.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Balatoni József, alias Jocó bácsi történelemtanár, író, influenszer előadásával kezdődik a Mentor(h)áló őszi programsorozata Szegeden, az IH Rendezvényközpontban szeptember 7-én 18 órakor. A „Tanár vagyok. És?” című rendezvényen Jocóval Tibenszky Moni Lisa újságíró, a Felelős Szülők Iskolája alapítója beszélget.

Egészen december 12-ig tart a kilenc előadásból álló sorozat, amelyre a szervezők szerint majdnem 3000 jegy már az indulás előtt elkelt. A kilenc élő előadáson felül kettő online lesz elérhető a streamtárban. Valamennyi előadás helyszíne az IH Rendezvényközpont (Szeged, Felső Tisza-part 2.)

Görög Ibolya protokoll szakértő folytatja a sort szeptember 12-én, ő „A nő és a hölgy – csak rajtunk múlik!” címmel ad elő, többek között azt részletezve, hogyan lehet megtalálni az egyensúlyt a „tanult ember, aki nőből van” és a „hölgy” között. „A szavak hatalma” címmel Geszvein Erika tanácsadó pszichológus, a Duna TV Családi kör című műsorának korábbi szakembere gondolatait hallgathatják meg az érdeklődők szeptember 22-én. Október 3-án Jókuti „Világevő” András étteremkritikus, Magyarország vezető gasztrobloggere előadása következik, vele kalandozhatnak a vendégek a Michelin-csillagos éttermek különleges világában.

„Generációk harca a figyelemért – hogyan tanuljunk egymástól, egymásért?” címmel október 17-én Steigervald Krisztián generációkutatóval találkozhat a közönség. Már visszatérő vendég a Mentor(h)álóban Kepes András író, újságíró, televíziós műsorkészítő, aki „Mesélek a nőkről és a férfiakról…” című, november 6-ai előadásában a házasság és a boldogság kapcsolatáról is beszél majd. November 21-én Dr. Gyurkó Szilvia gyermekjogi szakember előadása következik: „Teher alatt nő a gyerek?”

A gyanakvás, a gyűlölködés, a félelem és a megosztottság témáit is felvonultatja december 4-én Dr. Bánki György pszichiáter. A szakember a Mentor(h)áló történetének egyik legsikeresebb előadója.

December 12-én Dr. Tóth Árpád karnagy, egyetemi és középiskolai tanár érkezik Szegedre. Előadásának címe: A világ legnépszerűbb dallamának különös története.

További információk olvashatók az előadásokról a www.ihrendezvenykozpont.hu oldalon.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek