SZTE Info

Diákkedvezmények az újonnan nyíló Subway étteremben

A mára a világ legnagyobb gyorsétterem hálózatává vált Subway Szegeden is megnyitja éttermét. A hálózat annak érdekében, hogy még nagyobb vendégkört tudhasson magáénak, különböző kedvezményeket biztosít majd az egyetemistáknak is.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

subwayA Kárász utcán nyíló Subway étterem a sub-ok árából 10%-os, egyetemistáknak szóló kedvezmény bevezetését tervezi – tudtuk meg Sampers Katalintól, a Subway Franchise hazai képviselőjétől. Hozzátette, hogy a jövőben egy kedvezményes menürendszer kialakítását is tervezik majd, aminek előnyeit szintén az egyetemi hallgatók élvezhetik.

A 2013. december 13-i sajtótájékoztató után a hallgatókat is megkérdeztük, mit gondolnak az étteremről. – Örülök, hogy pont a sétálóutcán nyitnak éttermet, mert minden nap itt járok el. Azért szeretek náluk enni, mert más gyorséttermekkel ellentétben a szemem előtt készítik el a szendvicsemet, és tetszésem szerint választhatom ki, hogy milyen zöldségeket és öntetet kérek bele. Biztosan sokszor fogok itt enni, főleg, hogy kedvezményt is kaphatok – mondta egy bölcsész szakos diák.

Egy orvostanhallgató lány így nyilatkozott: – Ha Pesten járok mindig a Subway-ben eszem, örülök, hogy Szegeden is nyitnak éttermet. Nemcsak azért szeretem őket, mert friss és alacsony zsírtartalmú szendvicseket csinálnak, hanem mert üzleteik fiatalos, barátságos hangulatú berendezésűek. Remélem, a szegedi is ilyen lesz.

Az étterem várhatóan december 14-én nyit majd, a kedvezményeket pedig januártól élvezhetik a hallgatók.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. március 08.
Kiemelt_GTB

Nők a Tudományban Kiválósági Díjas lett Gazdag-Tóth Boglárka. Az SZTE TTIK Informatikai Intézet Számítógépes Optimalizálás Tanszékén dolgozó, szakmabeli férjével együtt három gyermeket nevelő édesanyával arról is beszélgettünk, melyik a kedvenc algoritmusa.

SZTEtelevízió

2017. szeptember 13.

kiemelt_tanevnyito2017

Olyan jelentős fejlesztések előtt áll az SZTE, amelyekkel nemzetközi rangú kutatóegyetemmé válik – jelentette ki a rektor, igazolta példákkal a kormányt képviselő igazságügyi miniszter. A Szegedi Tudományegyetem 2017-2018-as tanévet nyitó ünnepségéről készült rövid videó itt megtekinthető.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *

 • március 23.
  10:00 - 12:30
  Prof. Dr. Borbás Anikó (DE GYTK Gyógyszerészi Kémiai Tanszék) Gyökös tioladdíciók telítetlen szénhidrátokon címmel és Prof. Dr. Herczegh Pál (DE GYTK Gyógyszerészi Kémiai Tanszék) előadása A teikoplanin származékoktól a triciklánókig: a közelmúlt terméséből címmel a SZAB Gyógyszerésztudományi Szakbizottság Gyógyszerkémiai és Gyógyszeranalitikai Munkabizottság, valamint az SZTE Gyógyszerkémiai Intézet programja.
 • március 24. 10:00 - 25. 15:00
  Az Ifjú Pszichológusok és Neveléstudományi Kutatók Országos Konferenciája, az IPSZILON Konferencia fő témája: az ifjúságszociológia és ifjúságpszichológia. A plenáris előadásokon Dr. Jancsák Csaba (SZTE JGYPK) az ifjúságkutatás legújabb hazai és nemzetközi eredményeit ismerteti; Prof. Dr. Pikó Bettina (SZTE ÁOK) arra a kérdésre válaszol, hogy Mitől boldogok a fiatalok?
 • március 26.
  14:00 - 15:00
 • március 27.
  17:00 - 18:30
  A TIT Szabadegyetem Földrajz Tagozat előadója: Dr. Karancsi Zoltán PhD, tanszékvezető egyetemi docens (SZTE JGYPK). Az északi sarkkörön túlra télen leginkább az északi fényt keresők kelnek útra. Az előadó arra a kérdésre is válaszol, hogy mit lehet még észak Norvégiában ilyenkor csinálni turistaként.
 • március 27.
  18:00 - 19:30
  Az SZTE Mentor(h)áló Pedagógiai esték című nagyszabású sorozatának vendége dr. Farkas Eszter PhD, egyetemi docens, a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán működő Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet L’Oreal-UNESCO díjjal kitüntetett agyikeringés-kutatója. Olyan kérdésekre keresi a választ, mint például: vajon mitől függ idegrendszerünk egészséges öregedése? Milyen körülmények ronthatják kilátásainkat? További információ: http://www.jgypk.hu/mentorhalo/ujabb-tudomanyos-ismeretterjeszto-csemege-az-oregedo-agy/