SZTE Info

Diákkedvezmények az újonnan nyíló Subway étteremben

A mára a világ legnagyobb gyorsétterem hálózatává vált Subway Szegeden is megnyitja éttermét. A hálózat annak érdekében, hogy még nagyobb vendégkört tudhasson magáénak, különböző kedvezményeket biztosít majd az egyetemistáknak is.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

subwayA Kárász utcán nyíló Subway étterem a sub-ok árából 10%-os, egyetemistáknak szóló kedvezmény bevezetését tervezi – tudtuk meg Sampers Katalintól, a Subway Franchise hazai képviselőjétől. Hozzátette, hogy a jövőben egy kedvezményes menürendszer kialakítását is tervezik majd, aminek előnyeit szintén az egyetemi hallgatók élvezhetik.

A 2013. december 13-i sajtótájékoztató után a hallgatókat is megkérdeztük, mit gondolnak az étteremről. – Örülök, hogy pont a sétálóutcán nyitnak éttermet, mert minden nap itt járok el. Azért szeretek náluk enni, mert más gyorséttermekkel ellentétben a szemem előtt készítik el a szendvicsemet, és tetszésem szerint választhatom ki, hogy milyen zöldségeket és öntetet kérek bele. Biztosan sokszor fogok itt enni, főleg, hogy kedvezményt is kaphatok – mondta egy bölcsész szakos diák.

Egy orvostanhallgató lány így nyilatkozott: – Ha Pesten járok mindig a Subway-ben eszem, örülök, hogy Szegeden is nyitnak éttermet. Nemcsak azért szeretem őket, mert friss és alacsony zsírtartalmú szendvicseket csinálnak, hanem mert üzleteik fiatalos, barátságos hangulatú berendezésűek. Remélem, a szegedi is ilyen lesz.

Az étterem várhatóan december 14-én nyit majd, a kedvezményeket pedig januártól élvezhetik a hallgatók.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *

 • július 16.
  09:00 - 19:00
  Tizennyolcadik alkalommal rendez nyári egyetemet a magyar nyelv és kultúra iránt érdeklődő külföldieknek a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Hungarológia Központja 2018. július 16-tól augusztus 10-ig.
 • augusztus 26. 08:00 - 30. 16:00
 • augusztus 27.
  11:00 - 19:00
  A Szegedi Nemzetközi Biblikus Konferencia Alapítvány 2018. augusztus 27-29. között rendezi meg „Az Újszövetség hellén és júdaista háttere” című konferenciáját, mely az újszövetségi szerzők szövegeiben fellelhető különböző ókori témák és műfajok a Biblia szövegére gyakorolt hatását vizsgálja. Ebben a tárgyban átfogó konferenciát eddig nem rendeztek Magyarországon úgy, hogy arra egyszerre hívtak volna meg biblikusokat és hellenizmus szakértőket. Az előadások célja a keresztény és a nem keresztény szövegek viszonyának elemzése, nyelve pedig magyar, német és angol.
 • szeptember 10.
  18:00 - 20:00
  A folyamat: a nyolcezresek csúcsára vezető út - Klein Dávid előadása
 • szeptember 18.
  18:00 - 19:00
  Velünk élő robotok - a technológia hatása mindennapjainkra