SZTE Info

Edith Piaf-est az Onkoterápiás Klinikáért

A Szegedi Tudományegyetem Onkoterápiás Klinika és Dr. Magyarossy József ügyvéd Edith Piaf jótékonysági estet rendez 2013. október 14-én 19 órától a szegedi Kisszínházban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az est teljes bevételét a Kelemen János Alapítvány a Szegedi Daganatgyógyításért magánalapítvány kapja, amely a Szegedi Tudományegyetem Onkoterápiás Klinika működését támogatja. Célja a betegellátás minőségének, körülményeinek fejlesztésével a klinikán folyó oktató- és tudományos kutatómunka segítése, illetve a daganatos betegségek elleni küzdelem (megelőzés, korai diagnózis, egyénre szabott terápia) serkentése. A betegellátás körülményeinek szinten tartása, javítása, a megnövekedett igények kielégítése az egészségügy jelenlegi helyzetében azonban csakis külső források bevonásával lehetséges.

 

Az esten fellépnek: Bajza Viki (Madách Színház), Borovics Tamás (Szegedi Nemzeti Színház), Kara Tünde (Békéscsabai Jókai Színház), Szegedi Szimfonikus Zenekar Arany Ezüst Quartettje, Gyarmati István zongoraművész, Nagy Imre Erik zeneszerző, zongoraművész, Károlyi Klára,

Gera Fivérek Rafa Józseffel, Dr. Magyarossy József és Barátai.

 

Az 5000 forintos jegyek megvásárolhatók a Mikszáth Kálmán utca 16. szám alatti ügyvédi irodában (tel.: 62/321-738) és a SZTE Onkoterápiás Klinikájának titkárságán, a Korányi fasor 12. szám alatt (tel.: 62/545-404).

 

A Kelemen János Alapítvány a Szegedi Daganatgyógyításért bankszámlaszáma: 10702040-66940388-51100005.


További információk az alábbi honlapon találhatók.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *